Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nachystejte se na komediální klasiku! Když se doktoři Venkman (Bill Murray), Stantz (Dan Aykroyd) a Spengler (Harold Ramis) z katedry parapsychologie nenadále ocitnou na dlažbě, rozhodnou se vydat na cestu lovců duchů - nevábných a občas poněkud drzých potvor. Sotva otevřou dveře, už se jim hrnou první zakázky. Největší výzva ale čeká na stopaře všeho nevysvětlitelného ve chvíli, kdy krásná Dana Barret (Sigourney Weaver) za dveřmi své chladničky objevuje bránu do pekel. Teď mají krotitelé duchů za zády celý svět a je jen na nich, jestli v této nekonečně zábavné akční komedii uchrání Manhattan před totálním šílenstvím! (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

skocan: pro tebe zřejmě ano, jinak je to celosvětový trhák a ve svém oboru klasika tak krásná, že připomene staré časy stejně tak jako filmy Sám doma, Policejní akademie nebo Pretty woman apod...

TheNail

TheNail (hodnocení, recenze)

skocan : sám čumíš na Stargate,tak se k tomuto tématu nevyjadřuj.

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Je to sice legenda,ale priznejme si,kdyz to clovek vidi po letech,je to naprosta................

JeremyCZ

JeremyCZ (hodnocení, recenze)

Když se mě někdo zeptá který film se mi líbí nejvíc tak je to právě on včetně i pak druhého dílu. Proč? Opravdu nevím. Můžu ho vidět sto krát a podívám se i po sto první. Prostě na první příčce není např. Matrix, Vykoupení z Věznice Shawshank a x dalších ale je to tenhle filmeček u kterého se prostě vždy bavím.

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Reklama

Reklama