Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voľné seriálové spracovanie príbehov Jacka Londona, z ktorého sa nakrútila jedna séria v rozsahu 26 epizód.  Mladý chlapec Matt Scott sa musí spolu s rodinou presťahovať z mesta na vidiek. Z veľkej životnej zmeny, ktorá ho odlúčila od priateľov i výdobytkov mestského života, je zúfalý a myslí si, že jeho život sa skončíl. V skutočnosti sa však práve začína.
Po príchode sa Matt spriatelí s divokým, no úžasným psom, krížencom vlka a huskyho s menom Tesák. Matt pomôže Tesákovi obnoviť jeho dôveru v človeka, za čo ho pes odmení bezhraničnou vernosťou, oddanosťou a odvahou. Čoskoro sa z nich stane nerozlučná dvojica, ktorá zažíva rôzne vzrušujúce dobrodružstvá počas zoznamovania sa so životom v divočine. Tieto príhody pomôžu chlapcovi zdolať prekážky súvisiace s dospievaním. (Incantator)

(více)

Recenze (2)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Příjemně zpracovaný, oddechový, dobrodružný seriál u nás vyslílaný tv Novou. Zasazený do současnosti a kombinovaně doplněn o krásnou přírodu Kanady a Nového Zélandu. Není to nic špatného, že děj se přenesl zcela někam jinam. Ostatně dobře zpracovaný seriál Tarzan, byl taky přenesen do novějšího období. Jen mi občas přišlo, že je to na jedno brdo. U mě bodově, tak akorát dobrý. A jen tak mimochodem, nejedná se o animovaný seriál, jak tu jeden tupec zavádějícně píše. ()

Reklama

Reklama