Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

efka.off 

všechny recenze uživatele

Problém není v hereckých výkonech, ty jsou v pohodě. Spíš jde o to, že je to fakt pitomý, scénář opravdu není nijak náročný, chvílemi to působí spíš jako parodie a třeba karaoke scéna byla total trapná. Kdo by ale čekal od tohoto typu filmu něco hlubokomyslnýho? Nebylo to ale rozhodně tak strašný, jak jsem si předem udělala obrázek (lidi asi dávají odpad tak nějak z principu nebo jdou s davem) a nezaslouží si být mezi nejhoršími filmy ever. Já se přiznávám, že jsem se místy i bavila a vidět tohle ve 13, miluju to😅. Dnes jsem ale o trošku starší a mam ráda kvalitnější materiál, takže za mě ⭐⭐. I když ta třináctiletá holka ve mně bude napořád ☺️ ()

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Skvost kinematografie. Naturalistický filozofický napínavý road movie o existenciálnych problémoch súčasnej americkej mládeže, realisticky reflektujúci skutočnosť so skvelými hereckými výkonmi, v ktorom žiari hviezda súčasnej pop scény multitalentovaná Britney Spears a trojica menej známych, ale o to lepších hercov. Britney je nielen talentovaná speváčka, ale aj herečka. Neviem prečo akademici v roku 2002 zabudli nominovať tento briliant plný napätia, emócií a dobrodružstiev troch kamarátok a dobrého zlého chlapca ma ceste za ich životnými snami. Muzikálové a spevácke vložky sú úžasné a tvoria neoddeliteľnú súčasť filmu, ktorý by bez nich bol snáď o polovicu kratší a určite menej dynamický. Fuuuuuuuu..........dobrá tráva.........jasné dělám si prdel. ()

Reklama

renegrido 

všechny recenze uživatele

Tento film není tak špatný, jako udávají procenta na csfd.cz. Kdyby zde nehrála Britney Spears, film by se ztratil mezi ostatními filmy podobného typu a měl by i podobné hodnocení. Ale hodně lidí hodnotí tento film jako odpad jen kvůli ní. Kdyby byla v hlavní roli nějaká neznámá herečka, hodnocení by bylo jistě vyšší. ()

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkala, že si zavzpomínám na dětství - barevný brýle, šílený kloboučky, ultrakrátký topy, megavysoký podpatky, všudypřítomnej pop v té nejkrystaličtější podobě a to vše skrze Britney Spears a spol. No a vlastně jsem vůbec nebyla zklamaná - všecko bylo tak nějak přesně takový, jak jsem čekala, že bude - kýčovitý a blbý. Od dialogů přes herecký výkony až po filosofující a naivně optimistický závěr. Ale tak - nostalgie je nostalgie, no a Anson Mount je zatraceně sexy. Jedna a nestydím se :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney Spears hrát neumí, ale zajímá to vůbec někoho? Její kariéra není založena na mimořádném talentu, ale na módním vlivu být idolem mladých lidí, respektive fanoušků, pro které natočila i tento film. Pokud ji někdo nesnáší, je jasné, že tento film u něj neobstojí a bez zhlédnutí ho pošle ke dnu. Tenhle film se dá v pohodě vidět. Není například o nic horší, než Karaoke s Gwyneth Paltrow, a stejně tak plyne v nijakém tempu až do příjemného finále. Slavná zpěvačka si chtěla vyzkoušet herectví a zjistila, že by to chtělo ještě uzrát. Výsledkem je průměrné road movie, které má množství slabin stran scénáře, nesoucího se převážně v seriálové dikci, ale fanoušci popové princezny budou smířlivější. 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Fotky v medailonku jsou skutečné fotky z dětství Britney Spears. (Dlee)
  • Film se natáčel v Santa Claritě, Los Angeles a v Malibu v Kalifornii a dále v Metairie, New Orleans a v Kenneru v Louisianě. (rafix)
  • Britney dostala filmové příjmení "Vagner" podle osoby zodpovědné za casting Kima Davis-Vagnera. (Dlee)

Reklama

Reklama