Parťák

Parťáci

Akční / Komedie / Krimi

USA, 1990, 94 min

Bob Clark

Rozpočet $-miliónovTržby USA $5,585,154Tržby Celosvetovo $-(4.11.2009)

"Přísahám, že jestli mě zabijou, tak vás zažaluju!"(8.4.2011)

• Hunt

HUDBA: Paul Zaza(31.8.2007)

• AGAMENON

Velké zklamání od takových dvou skvělých herců bych očekával, alespoň průměrnou komedii. Velká nuda.(20.4.2003)

Parťák je klasickým produktem své doby, který sází na spolupráci spolehlivého násilí s nevypočitatelným humorem. Ve své kategorii bez větších problémů nalezne spoustu přemožitelů, ale kdo je osmdesátkami odkojen, ten se na výsledný produkt dokáže pohodlně naladit. Navíc skolení zabijáka stylem Road Runnera mi přišlo naprosto dokonalé.(30.1.2012)

• nash.

Některé filmy zkrátka stárnou a u komedií je taková sešlost věkem patrná dvojnásob. Zejména pokud je z velké části postavená na tak specifickém humoru jaký tu předvádí Dan Aykroyd.(1.5.2011)

Dobre ubiehajúca komédia s typicky nesúrodou dvojicou, ktorá sa stará o spústu vtipných scénok. Mierny nadpriemer.(30.1.2011)

• giovanni3

Dan Aykroyd zde byl na mne až příliš trapný což sráží celý film dolů... Gene Hackman potvrdil svoje kvality a scénář? Žádný zázrak... Bylo zde hned několik momentů, kdy se člověk zasmál i kdy si řekl, že to je dobrá promyšlená scéna... Ve finále slabší průměr. 2z5(11.7.2011)

80tky jak vyšitý. Dnes se to už nenosí a mě to chybí...(31.3.2011)

• El-Barto

Hodně mě překvapil Dan Aykroyd, jehož humor se mi nikdy ani za mák nelíbil, ale myslím si, že tohle zvládnul dobře a Hackman se k němu docela hodil. Jinak tohle vážně není film, na které je moje generace zvyklá.(11.7.2011)

• DANAT

Nemecky nazov: Der Harte und der Zarte(17.6.2010)

• Missi84

Nemůžu si prostě pomoc. Nevydržela jsem sledovat ani pět minut. Nemastné, neslané. Zkrátka něco chybělo.(1.4.2011)

• Henkyi

Podle obsazení jsem čekal pohodovou komedii na včer pracovního dne. Po pěti minutách mi došlo, že něco není jak má být, po deseti jsem sám sebe přesvědčoval, že to bude dobrý, ale po dvaceti pěti už jsem s odporem odešel od obrazovky. Tento film, ať už dopadne jakkoliv není dobrou komedií, ale jen trapným pokusem o ni. Tento druh filmaření neuznávám a jsem hodně překvapený, že do toho Gene Hackman, poté co si přečetl scénář, vůbec šel.(31.3.2011)