Moje druhá láska
Komedie / Drama / Romantický
USA, 1994, 99 min
Howard ZieffHudba:
Cliff EidelmanObsah
Píše se rok 1994. Před dvěma lety si otec Vady Bultenfussové našel novou manželku. Jedenáctiletá Vada se mezitím změnila v malou dámu, která se musela vyrovnat se ztrátou nejlepšího přítele, s těhotenstvím své nevlastní matky a se spoustou otázek, týkajících se především její skutečné matky, kterou nikdy nepoznala. Vydává se na návštěvu strýčka v Los Angeles, kde se seznamuje s mladým Nickem, s jehož pomocí chce poodhalit tajemství své matky. Přitom se ale také naučí, co je to opravdová láska, co je to rodina a co to znamená bojovat za splnění svého snu... (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $17,359,799║Tržby Celosvetovo $-║(12.12.2009)
Hunt
HUDBA: Cliff Eidelman(24.6.2007)
JohnnyD
Ďalšie nepotrebné pokračovanie, ktoré sa nedostáva do odpadu len kvôli asi 10-15 minútam s Danom Aykroydom a detailnému záberu do výstrihu Jamie Lee Curtis.(5.9.2005)
WANDRWALL
Druhá láska přichází, když ta první selhala. Když se nepovede ani druhá láska, tak je třeba počkat si na třetí. Láska je o dávání, ne braní.(3.8.2010)
blackrain
Hlas Terezy Duchkové se mi k Vadě moc nehodil. Zdál se mi na ni příliš tvrdý a moc dospělácký. Jinak je to příjemný oddechový film. Písnička od Smokey Robinsona My Girl mě nutí tancovat.(13.12.2009)
carly
ja mám tento diel radšej, aj keď nie je tak dobrý ako ten prvý. len je mi sympatickejší(18.4.2008)
pepo
nudné pokračovanie krásneho film.ďalšie z pokračovaní ktoré si páni producenti mohli odpustiť(15.6.2003)
Ghoulman
Velice slabší film, než jeho předchůdce (moje první láska) - jak podotýká JohnnyD - další zbytečné pokračování...(12.10.2007)
Brain-D
Kluk z posledního akčního hrdiny v dětském dramatu. No nic moc.(13.12.2009)
Kacitr
"My girl 2" vůbec neměla spatřit světlo světa. Pokračování zbytečné a na "Moje první láska" nemá ani v nejmenším. Veškeré kouzlo, které bylo v předchozím snímku jako by se vytratilo. Ještě že se na scéně objevila Anna Chlumsky, Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis a samozřejmě úžasný soundtrack od "The Temptations - My Girl".(12.2.2011)
Valentin
Macaulay Culkin měl štěstí, že nepřežil první film. Tohle už vůbec není vtipné ani nijak zajímavé. Dokonce i Dan Aykroyd a Jemie Lee Curtis nic moc nepředvedou.(21.2.2011)
waska
Mělo zůstat u sympatického prvního dílu..(20.12.2009)
epsyn5
Příjemný oddychový film. Dnes už tento druh filmů v žádném případě nenabídne takto originální scénář.(31.5.2008)
stenyek
Kupodivu stále velmi povedené, originál.(31.1.2010)
Anďa
Jsem zaujatá - hoď kamenem, kdo jsi bez viny... po producentech:-)(19.3.2010)
andy349
Slabý odvar prvního dílu, i tak se na něj čas od času ráda podívám.(24.4.2012)
Související
- Moje první láska (1991)