Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To je ta nejodpornější věc, jakou jsem kdy viděla !!" - "Taky proto jsme s tím před tisíci lety přestali.." ;) Krásná mimozemšťanka platí právě za ten typ filmu, na jehož zrodu stál výborný nápad, k jehož realizaci však raději nemělo dojít.. Říká se tomu prokaučovaná příležitost.. Promrhaný potenciál !! A pak i další důkaz mé teorie, že scenáristický tým, respektive více než jeden scénárista, většinou filmu škodí a činí ho nekonzistentním, se spoustou humoru jen mezi řádky.. A s podobně špatným skriptem by lépe nenaložil ani větší machr než upocený režisér Richard Benjamin.. A tak znovu musím litovat topícího se Dana Aykroyda i Kim Basinger, která znovu dokazuje svůj obrovský a jedinečný komediální talent pro grotesku.. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Já se bavila, což považuju u komedie za zásadní, proto nechápu komentáře těch rýpalů, co akorát napíšou, že to byla super komedie a pak dají 2* - trochu protimluva. Vlastně nechápu, že jsem tento film viděla poprvé až teď. Dan Aykroyd se na komedie prostě hodí, tady byl za celkem sympatického bláznivého vědce. Viděla jsem malou Alyson Hannigan, která snad nestárne, sluší jí to pořád stejně. No a Kim Basinger musela být v té době zrovna za sexbombu, u jejíhož prahu slintaly davy chlapů, krásná ženská a tady byla děsně roztomilá - např. procházka po ulici v županu po ránu nebo ten polibek, u toho jsem se smíchy popadala za břicho, úžasně srandovní. Do toho přimícháno trochu vesmírného neznáma a jakési Rady starších, kteří hledají moudrost v knize, to byla taky legrace. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé odhalení tajemství dámských kabelek. Stejně zajímavý pohled na to, jak se točilo před lety, ta lehkost a jednoduchost, kdy šlo o příběh, postavy a herce a ne kulervoucí střih, lokace a digitální triky. Neméně zajímavý pohled na tehdy mladičké herce (Alyson Hannigan - kdo by to byl řekl, že si tam tahle roztomilá holčička jednou bude vrážet flétnu?, Seth Green - ten mě docela rozsekal). Aykroyd je dost zvláštní neherec, Kim jedna z mála blondýn, které můžu (a to ještě hlavně ve starším provedení) a Jon Lovitz je prostě miláček. Filmy samotný je jen tak tak pohromadě držícím slepencem vaty, dobrých scén (kabelka, Celestin nástup na oslavu) a pokažených scén (líbací scéna je přestřelená až za hranice výdrže a dobrého vkusu). Já se ale do osmdesátek vracím vždycky rád, takže nakonec to je pohodová podívaná. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Osemdesiatkova sci-fi komedia s Danom Aykroydom? Myslel som, ze to nemôze dopadnut zle. A dopadlo. Vsetky tie pokusy o humor mi pripadali trapne a postavy neznesitelne. Zapletka vôbec nefungovala. Proste trapas. Zaujali ma len Alyson Hannigan a Alyson Hannigan,ale aj tym, ze som mal moznost ich vidiet ako vyzerali za mlada. Nakoniec ma najviac potesil dom na plazi v ktorom byva postava Jona Lovitza. Je to presne ten isty dom v ktorom v BH 90210 byvali Kelly a Donna. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Klasická tvorba osmdesátých let. Ženské mají načechrané vlasy jak ovce a v pozadí hrají hnusné elektronické bycí. Navíc tehdy frčeli mimozemšťani, takže točit podobnou kravinu byla pro Hollywood přímo povinnost. Komedie je to příjemná a Kim je sexy. Obzvláště sexy je ve zpomalených záběrech před sexem, kde postává ve větráku v košilce, která neschová ztvrdlé bradavky. Ve své době to byla hvězda a Dan Aykroyd zrovna tak. Scény výuky líbání a sexu nemají chybu, ale celkově je to film nudnějšího tempa. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama