Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná osmdesátková komedie se sympatickým hereckým obsazením. Kim Basinger zde byla obsazená především kvůli své kráse a jako výrazný protiklad Dana Aykroyda. Rada starších působila docela zajímavě a ta příšera, kterou měla Celesta v kabelce taky. Samozřejmě, že bylo od začátku jasné jak všechno dopadne, ale to v tomto případě nevadilo. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"The Monchine Forty says marriage is this: he goes off to fight the Turks, and you put on a lock... Oh, yes, yes. Wrong century. Eh... marriage is this: you cook and clean and bring him martinies... Wrong again? Ridiculous... Yes. Wrong decade. Too old-fashioned. Ah, here we are, yes. The modren marriage: there are no rules or responsibilities, but if he does something wrong, you can set him on fire while he sleeps and go on a talk show, where everyone will forgive you and love you. There is only one drawback: you will have to have more sex." ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé odhalení tajemství dámských kabelek. Stejně zajímavý pohled na to, jak se točilo před lety, ta lehkost a jednoduchost, kdy šlo o příběh, postavy a herce a ne kulervoucí střih, lokace a digitální triky. Neméně zajímavý pohled na tehdy mladičké herce (Alyson Hannigan - kdo by to byl řekl, že si tam tahle roztomilá holčička jednou bude vrážet flétnu?, Seth Green - ten mě docela rozsekal). Aykroyd je dost zvláštní neherec, Kim jedna z mála blondýn, které můžu (a to ještě hlavně ve starším provedení) a Jon Lovitz je prostě miláček. Filmy samotný je jen tak tak pohromadě držícím slepencem vaty, dobrých scén (kabelka, Celestin nástup na oslavu) a pokažených scén (líbací scéna je přestřelená až za hranice výdrže a dobrého vkusu). Já se ale do osmdesátek vracím vždycky rád, takže nakonec to je pohodová podívaná. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +ještě krásná Kim Besinger, která měla zajímavé schopnosti, začínající Alyson Hannigan, efekty -strašně moc trapný, málo uvěřitelný/// No tak tohle mi moc nesedlo. Je to zajímavé a když Celesta používá svoje schopnosti a nebo je u toho ta "kabelka" je to rozhodně koukatelné. I rodinné zázemí a vztahy byly zajímavé. Ovšem už zde to bylo málo uvěřitelné a navíc když přišel brácha k TV, tak jsem se červenal a zalézal pod deku. Prostě jsem se cítil trapně. Tohle je film možná tak pro děti./// Celkem 47%/// ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrná osmdesátková komedie, která příliš tlačí na pilu, aby se pokusila co nejvíc pobavit. Výsledek je bohužel opačný a tak se nám dostane spíše romantického rodinného filmu s mírným nádechem humoru, který ale tolik nepobaví a je lehce zapomenutelný (to je vlastně celý film). Hodnotit pak lze jedině půvab tehdy krásné Kim. 45% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama