Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kim Basinger je asi největším lákadlem na tomhle poměrně naivně vystavěném snímku. Sympatický Dan Aykroyd, který se v osmdesátých letech stal prototypem pro postavy neatraktivních mužů s dobrým srdcem, je rovněž adekvátní volbou. Jenže film jako celek je až moc splácaný v jakousi mimozemskou a blíže neidentifikovatelnou hmotu. Klady: sličná Kim Basinger + milý Dan Aykroyd. Zápory: z námětu se dalo vytěžit víc, naivní pojetí příběhu, nulová šance na vydařený gag a to je na komedii dost zásadní, slabé režijní zpracování, osmdesátková nuda. Mé hodnocení: 20% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stará, místy téměř bláznivá a přitom inteligentní komedie, která dokázala pobavit i po letech nečekaným množstvím zábavných situací a vtípků. Signál do vzdálené galaxie dorazí ve vteřině a to i oklikou, stará odrhovačka a kýchnutí zachrání Zemi a Kim Basinger je ve své roli úžasná, mnohem zábavnější než Aykroyd. A scéna polibku podle encyklopedie nemá chybu, stejně jako první sex či snídaně. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"The Monchine Forty says marriage is this: he goes off to fight the Turks, and you put on a lock... Oh, yes, yes. Wrong century. Eh... marriage is this: you cook and clean and bring him martinies... Wrong again? Ridiculous... Yes. Wrong decade. Too old-fashioned. Ah, here we are, yes. The modren marriage: there are no rules or responsibilities, but if he does something wrong, you can set him on fire while he sleeps and go on a talk show, where everyone will forgive you and love you. There is only one drawback: you will have to have more sex." ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Spoľahlivo mizerná komédia, ktorá nenavodí celkom zákonite úsmev, pretože Akroyd je krokom vedľa a voči Kim mám viacero výhrad, počínajúc krásou končiac herectvom v afekte. Pár vecí ako prekvapenie, hanba, prepadnutie strechou auta a podobné nezmysly, sú variáciou na tlačenú komédiu a príbeh pre násťročných. (videné 10.03.2021, FIlmplus) ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

V rámci mého osobního "dohánění filmových restů" došlo i na film Krásná mimozemšťanka. Ano, mám v tomto směru velké zpoždění, uznávám. Kombinace romantické komedie a sci-fi mě dlouho odrazovala, ale nakonec to bylo docela fajn, takové.. neškodné. Dana Aykroyda mám ráda a Kim Basinger je jako mimozemšťanka skutečně okouzlující. Film obsahuje několik momentů, na které se nezapomene (snídaně pro echt jedlíky, čerpání dat z mimozemské encyklopedie o Zemi, konzumace kapacity z autobaterie). Samozřejmě snímek je už trošku "zaprášený" a také trochu naivní, ale pro mě jsou to takové ty milé osmdesátky, pro které mám slabost, a proto ho hodnotím zaslouženými třemi hvězdičkami. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama