Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 9

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (86)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Supermanův pes Krypto bez superschopností, nezničitelný pes, rychlá želva, zmenšující a zvětšující se prasnice  a elektrická veverka bojují proti zmutovanému morčatům a zmutované kočce, která chce z vězení dostat Lex Luthora. Záporačku Lulu je parádní ve všech scénách kde je bohužel ve scénách kde není se dostaví nuda. Vtipné to taky tak jak slibovaly trailery není hláška o Iron Manovi zde není vůbec a to kladivo zazní jinak než v traileru přičemž v té scéně v traileru by pasovala lépe  na hudbu z traileru rovnou zapomeňte nezazní z toho nic z hlášek jedinou co si zapamatuji je na konci Tlapková Patrola . Na konci máme náběh i na druhý díl, který bych si klidně dal pokud to vydělá.   Jinak na to, že je animák je to místy docela drsné. P.s. první potitulkovka o ničem, když ji neuvidíte o nic nepřijdete druhou jsem neviděl 60 procent ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade pozerateľná rozprávka bez duše stavajúce len na jednom jedinom fakte a tým je, že svet DC je natoľko rozvetvený a viacvrstvový, že aj niečo takéto v ňom dáva v zásade zmysel. Hoci oceňujem výber hercov, ktorý prepožičali postavičkám svoje hlasy, v celku sa jedná o agitku na priateľstvo bez toho, aby akýkoľvek vzťah v príbehu skutočne fungoval. Rovnaká tragédia, ako Tajný život domácich mazlíčkov. Čo ale oceňujem sú aj temnejšie scény, sexuálne vulgárna korytnačka, killer mačiatko a Batman v podaní Keanu Reevesa. Občas som sa zasmial. Občas krútil hlavou. Na jedno zhliadnutie úplne v pohode záležitosť, ale treba mať na pamäti, že aj napriek niektorým dospelejším scénam, je to stále výrazne ladené na detského diváka. Teraz už len dúfať, aby Batmanovi nikto nezabil psa. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fajn animovaný film. Animace vypadá levně, ale to byl účel. Co, se týče příběhu, tak ten více ocení starší diváci a komiksový znalci (je tady několik moc krásných easter eggů, narážek nebo hlášek). Pro děti mi to přišlo málo vtipné a zábavné - tohle animák, který ocení děti cca kolem 10-12 let, pro dospělé to zas nemá tak atraktivní děj, protože to jede podle určité mustru a nenabídne to žádné překvapení - tedy krom velkolepého finále, které bylo dost epické, to jsem tedy nečekal ani já. Je to škoda, jelikož takhle vznikl film, který měl být pro všechny, ale ve výsledku není výhrou ani pro jednu skupinu. Slabších 7/10. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že nejlepší filmová Justice League, kterou máme je film pro děti. Rodinná zábava, která svou rozkošností a humorem pobaví děti. DC fanoušky potěší spousta easter-eggů a meta vtípků, které nepochopí jen tak někdo. Je tady i pár zajímavějších a silnějších linek, jako třeba back-story některých postav a podobně. Doporučit, ale můžu originální znění, které je hvězdně obsazené… i když Toren jako Flash je věc, kterou si nemůžete nechat ujít ;D. Fajn animák, který neurazí, ale nejedná se o nic převratného. Lehký nadprůměr 6/10. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák nejen pro děti, který se nebojí ostřejších vtipů a sází jednu popkulturní narážku za druhou. Tvůrci mi dokázali prodat všechny hlavní hrdiny a záporák má taky něco do sebe. Dlouholeté DC fanoušky určitě potěší hudební motivy ze starších bijáků. Tenhle film je prostě roztomilý, epický a stylový zároveň. Co víc si přát. 7/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)
  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)

Reklama

Reklama