Reklama

Reklama

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hezky obsazené, ale stále jen průměrné poliziesco, které více než poliziesco je spíš takovou zábavnou krimi s docela nějakým tím tajemstvím a docela zamotaným spiknutím, místy se film bohužel dost vleče a docela i nudí, možná by filmu bejval vubec neuškodilo ho trochu zkrátit, přeci jen na krapet přijatelnější délku. Umístění v Londýně se mi moc nezamlouvalo, a pro tento druh filmu se podle mě moc nehodilo. Ovšem fanoušek sportovních kár, závodů formulí a vůbec parádních honiček a pronásledování, nebo třeba pěstních soubojů a bitek si zde přijde na své. Známou španělskou herečku Nieves Navarro jsem tady nemohl za začátku ani poznat. Kvarteto Ercoli (režie, celkem 8 filmů, z toho 3 gialla a 2 poliziesca), Gastaldi (znamenitý špičkový scénárista), populární eurokultovní herec Gemma (zde automobilový šampión obviněný z vraždy své přítelkyně, později zapletený do obchodu s pašeráky drog) a známá giallo herečka Scott (a.k.a. Nieves Navarro, manželka režiséra Ercoliho, bohužel zde jen v menší roli) odvedlo dobrou práci. V menších rolích se tu objeví dlíš známí žánroví herci jako Venantino Venantini, Nello Pazzafini a Giovani Cianfriglia, které fanoušek určitě poznal. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Gemma jako závodník podezřelý z vraždy (sbohem, Nieves, moc ses neohřála) a zapletený do špionáže. Nebo pašování? Těžko říct, kromě komické postavy Venantina Venantiniho si z toho už vůbec nic nepamatuju. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Talianske polizziotteschi odohravajuce sa v Londyne ? To uz rovno mohol martin Luther King bojovat za prava Cukcov V Sovietskom Zvaze. Lokacie tohoto filmu ma teda nijak neoslovili. Polizziotteschi si spajam hlavne s ludmi ako Spencer, mario Adorf a najma Tomas Milian, Giulano Gemma mi nevadi, len najviac mam tohoto sympatickeho herca spojeneho so spaghetti westernami 60. a zaciatku 70. rokov. Reziser Luciano Ercoli /Policejni zabijak 1974/ natocil tymto jeden zo svojich ciro priemernych filmov -doteraz nie je vo svete prilis znamy napokon. Po tomto filme este par kuskov natocil, napokon ale ukoncil karieru ako ńevyrazny reziser.  Na vyraznejsi nadpriemer to potom uz nevytiahli ani Cianfriglia /Dva Vytecnici, Policajt v Africe/  a ani najmlatenejsi herec svetovej kinematografie Riccardo Pizzuti /Suda a Licha, Dva Vytecnici, Dva Machri mezi nebem a peklem/  : 60 % ()

Reklama

Reklama