Oswald (TV seriál)

Animovaný / Rodinný

Velká Británie / USA, 2001, 30 min

Ja sa viem pritom neskutočne pobaviť!!(13.6.2011)

Chobotnice Oswald, co má psa Weenieho ( který opravdu vypadá jak párek ) kamarádí s kytkou Daisy, se sněhulákem, dvěma podivnými bratry ( jejichž dabing je ale perfektní - áno, áno ) a dalšími "nesmysly". Úplně nejlepší jsou návštěvy kavárny u paní Motýlkové. Tato "uhozenost" je ale dohromady celkem ucházející.(29.11.2010)

Tlustá modrá chobotnice, pes co vypadá jako párek v rohlíku, tučňák a slunečnice - to jsou hlavní hrdinové tohoto podivného seriálu. Auta a baráky tu vypadají jako různé předměty a celkem je tento seriál takový podivný.(19.12.2009)

• adamulefa

Sem tam zachytím vo veľmi neskorých nočných hodinách vďaka občasnej insomnii na Minimaxe... Nezaujalo ma to ani trochu a ešte k tomu český dabing mi prišiel poněkud nevhodný. Bohvie čím to je. No, ja osobne by som dospelému divákovi, čo si má slabosť v detských seriáloch to neodporučil, ale pre deti, ktorých vek je jednociferné číslo to v klude.(12.4.2012)

velice milá rozprávka a tá zvučka na začiatku je krásna...(10.1.2011)

Velice příjemná pohádka, upřímně nejvíce oblibená pro mého dvouletého synka, doplněná většinou o nějakou tu písničku. I já se na tento pořad občas s chutí podívám :)(19.10.2010)