Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley se ocitly ve městě nad řekou Temží, aby tam spolu s dalšími teenagery zkusily řídit celý svět. I při všech zmatcích, které na ně čekají, si buďte jisti, že obě blondýnky zažijí správnou dávku dobrodružství, legrace a zavedou vás na mejdany, kde to opravdu frčí. Sestry Olsenovy zase řádí a vy musíte být u toho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

novoten 

všechny recenze uživatele

"A který lord je váš otec?" - "Lord....Voldemort...." Prapodivné setkání anglicky mluvících zemí v nevtipném teenagerovském cosi. Žánrově nijaké, kvalitativně tím spíš. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než JEDEN DEN V NEW YORKU, kde je tentýž koncept "šprťácká Olsenka a nezodpovědná Olsenka razí do města a balí kluky" zpracován podstatně lépe (povahové rozdíly jsou mnohem vyhrocenější) a zábavněji. A ty neustále klípky a záběry z videokamery akorát ilustrují bezradnost scénáře a režie a otravují. Nuda. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Porad to same. Jestli je to londyn, bahamy, rim, new york nebo cokoliv jineho. Porad ty stejne sracky a omacky. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Když jste nemocný, nejdete do školy a počítač vás zrovna nebaví, tak tenhle stupidní filmeček vás možná trochu pobaví (tak jako mě). ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 12, hodně se mi to líbilo, teď však už to přetrpím jen kvůli nádhernýmu Londýnu a hlášce s Voldemortem. 2* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Sice jediná věc, u které jsem se skutečně zasmála, byla ta hláška s Voldemortem (viz komentář novoten), ale i tak to nebylo tak špatné. Když člověk vidí i ty jejich naprosté propadáky (Výlet do Říma, Sestry na Bahamách, atd), tak ho dokonce tento film i trochu překvapí. ~(3,3)~ ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je krásné, jak holky Olsenovic udělali ze svých filmů takovou cestománii :-D To mě docela baví. V každém filmu člověk nakoukne do různých významných měst Evropy. Takže 2 pěkné hvězdičky, ale víc ani ťuk. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Není to špatné... jo, skoro průměr. Nebýt brutální amerikanizace, mohla to být příjemná oddychovka. ()

phoebess odpad!

všechny recenze uživatele

proč? proč jim nikdo neřekl, že neumí hrát... proč jim nikdo neřekl, že jejich filmy jsou všechny na jedno brdo? proč musíme my, normální lidé, trpět... ()

delaware 

všechny recenze uživatele

Nejlepší (a možná zároveň i jediný opravdu koukatelný) film dvojčat Olsenových. Zajímavý soundtrack, dobrá zábava, nabytí trochy vědomostí, ale hlavně výborný námět! Když jsem byla mladší, nepřála jsem si nic jiného, než se účastnit skutečného modelu Spojených národů. (A vloni jsem měla štěstí se s podobným projektem podívat do útrob Evropského parlamentu ve Strasbourgu. Přání splněno!) ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie je čisto subjektívne a veľmi ovplyvnené tým, že milujem Londýn. Ale aj mimo toho, myslím si, že tento film patrí medzi tie najlepšie, ktoré sestry Olsenové kedy natočili. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Ach, ďalší film s asi najznámejšími dvojčatami na svete je v podstate náplňovo totožný so Sestrami v akcí, akurát je obohatený o zložku "lásky" a iného pohľadu na mužskú časť osadenstva. Totálna blbsť, ale odpad to nie je, určite sa nájdu tisíce ľudí, ktorým sa to páčilo. Ja ako citlivá bytosť ich úprimne ľutujem :) ()

Reklama

Reklama