Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Biolog Jack Ellway je pozván na ostrov v Polynésii, aby zde na chování mořských živočichů pozoroval seismickou aktivitu. Výzkum se brzy změní v horor, když Jack zjistí, že v hlubinné jeskyni se ukrývá monstrum Gargantua, gigantický tvor, jež vyrostl poté, co kdosi shodil do moře několk tun pesticidů. Jack brzy zjistí, že se po zemi pohybuje její mládě, které chce armáda chytit a odvézt do laboratoře. Jack musí mládě najít a vrátit do moře. To však ještě netuší , že jeho rodičům již došla trplivost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že film není až tak špatný jak by se podle zdejších komentářů mohlo zdát. Já si myslím, že je jen špatně zařazen. Tohle totiž není horor, ale rodinný dobrodružný film tak na čtvrtou odpoledne. Na rozdíl od ostatních slátanin tohohle ražení film hraje i na city. Horor tohle není v žádném případě, akční to není a sci-fi snad podle měřítek let 60tých. Efekty jsou opravdu děsivé, dialogy snad ještě horší, český dabing je opravdu čertovský, ve filmu je mnoho logických kiksů, přehrávání a klišé až to snad ani není možné nacpat do jednoho filmu. Kdybych hodnotil film jako rodinný tak bych dal tak 3 hvězdy a 55 % , ale jako horor je to odpad za 0 % . Já budu střílet někam mezi - 1 hvězda a 10 % . Podruhé bych to ale zcela jistě nepřežil. ()

Karlos80

všechny recenze uživatele

Nízkonákladový film, že by snad přímo na něčí objednávku? Jinak kravina a propadák nejvyššího kalibru! Když jsem to viděl poprvé ještě jako náctiletý, tak se mi to nelíbilo, a podle mého to nezaujme ani dnešní mládež..Neuvěřitelně stupidní triky a vůbec slabé i jako celek..Tady alespoň vidíme jakou silou vyzařují oproti této srajdě všechny Zemanovy trikové filmy z padesátých let, ale i všechny Gappy, Godzilly a Jurské parky, které oproti této sračce vypadají jako z jiného světa. ()

Reklama

Tales odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol sračkoidnosti! U některých filmu se musíte smát jak sou špatný, ale musim říct, že tohle už neni ani k smíchu. Málokdy se mi stává abych byl u filmu tak nasranej, že kdyby přede mě postavili režiséra co to natočil, tak ho asi umlátim. A to sem to ani neviděl celý, protože vždycky tak po minutě koukáni sem si musel dát pauzu, jinak bych asi spáchal sebevraždu. Pro mě nejvetší sračka, co sem kdy viděl a jestli existuje ještě něco horšího, tak doufám, že to nikdy neuvidim. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Všechny výtky, které se v komentářích dočtete jsou vesměs pravdivé... idiotský scénář, kýčovité herecké výkony, imbecilní dialogy a filmové triky jak z levného béčkového hororu natočeného v 50. tých letech minulého století... Nicméně to celé je celkem zábava neboť ten snímek je tak neskutečně pitomý, až se mu chvílema musíte smát... takže jedna hvězdička. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jako malý jsem miloval filmová monstra jako Gojira, Gappa nebo King Konga, ovšem trvalo mi docela dlouho, než jsem si vzpomněl i na tento filmeček, který jsem svého času rovněž sjížděl na VHSce. Moc kvality nepobral to je zřejmé nejen díky tomu, že jsem na něj zapomněl, ale i díky nepříliš lichotivému hodnocení napříč celým internetem. Jakmile jsem si však film pustil, hned se mi vybavila ona malá roztomilá zelená příšerka, která neztratila nic ze svého půvabu ani po tolika letech. Ať si každý říká, co chce. Musím však souhlasit, že samotný příběh opravdu moc kvalitní není a to raději nemluvím o podprůměrných hereckých výkonech všech zúčastněných. Inspirace Gojirou je zde zcela zjevná, stejně jako fakt, že jde o televizní produkt s nepříliš vydařenými triky. Nicméně se zde dá narazit na několik humorných momentů, které sice tvůrci nejspíš mysleli smrtelně vážně, ale jejich až trapné zpracování mnoho lidí hlavně rozesměje, než aby snad mělo někoho „vystrašit“. Já nejvíc ocenil pěkné prostředí, kde se natáčelo a potom již zmíněnou malou potvůrku. 20% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama