Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Mimo jurisdikci byl natočen podle povídky Lva Juščenka „Velitel“. V mládí pomluvil letce Jegorova jeho přítel Sorokin a proto ho opustila jeho přítelkyně. Od té doby utekla spousta vody. Bývalá Jegorovova dívka se provdala za Sorokina a porodila mu syna. Jednoho dne se všichni tři potkávají na palubě lodi, jejímž kapitánem je Jegorov. Toto setkání se stane zlomovou událostí v životě každého ze zúčastněných. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA (3x s ... Oleg Striženov): ČST 1 = 6.8.1972, réžia českého znenia (ÚPF Praha) = LADISLAV HELGE (3.1.2012) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Velmi pekne cernobile romanticke drama z prostredi letcu. Resi se davna krivda, kdo je vlastne otcem ditete hlavni hrdinky atd. Film je natocenej hezky, byt jde prece jen o trosku komornejsi zazitek. Ve filmu ucinkuje rada puvabnych zen jako treba letuska Светлана Светличная, venkovska postacka Ольга Сошникова, a hlavne ustredni hrdinka Людмила Максакова...Fajnsmekrum pres sovetska romanticka dramata lze rozhodne doporucit, byt o absolutbni spicku v zanru se nejedna... :) ()

Reklama

Reklama