Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Rita Catos, která pracuje v Las Vegas, dostane společně se svým partnerem J.D. Peronem na starosti případ vraha, který zavraždil nejprve striptérku Cheetah Clubu a vzápětí doktorku psychiatrie. Podezřelým se stává Sam McKeon, bývalý policista, přítel obou mrtvých žen, dnes manažer zámožného kasina přítel Rity. Důkazy však chybí a tak jediný, kdo by mohl McKeona dostat před soud, je svědkyně první vraždy Krystal. Navzdory hrozícímu nebezpečí a střetu zájmů Rita pokračuje v milostném vztahu s podezřelým mužem. Dokonce i přesto, že u něj objeví pár krvavých rukavic. Ačkoli se to zdá být jasným důkazem, případ dostane nečekaný obrat, když se objeví nová stopa vedoucí k jednomu z McKeonových dávných případů a odtud k Jacy, dceři muže, kterého tehdy policista dostal za mříže a ona je odhodlána se pomstít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Lidan Fiorentino je nesmírně půvabná a sexuální scéna s D.Baldwinem vzrušující, ale to je asi tak všechno. Celá zápletka je bezostyšně okopírovaná ze Základního instinktu (akorát se přehodily pohlaví), včetně závěrečného rozuzlení. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Zápletka lehce připomíná ZÁKLADNÍ INSTINKT a ten konec... jako by mu z oka vypadnul. No přesto a nebo právě proto se jedná o docela slušný thriller. Herecké obaszení se vcelku povedlo, zejména Gregg Henry a Daniel Baldwin se pro takto nejednoznačné role náramně hodí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je mrtvá, Oscare. - Opravdu? Myslel jsem si, že jen tak leží a hraje to na nás." V Las Vegas se na střet zájmů evidentně hledí hodně benevolentně. Případ vraždy totiž bez problémů vyšetřuje trio "nestranných" detektivů, z nichž jeden je bývalý parťák podezřelého, druhý je zarputilým nepřítelem podezřelého a třetí si s podezřelým po večerech vyměňuje tělesné tekutiny. Kdo je kdo, je přitom jasné od začátku, ale přesto jsem v tom našel i klady. Například v tom, že se občas objeví nějaký ten náznak nejistoty, že se vyšetřování často vede ve striptýzovém klubu a že představa sexu s detektivem Catesovou není tím, k čemu bych pod hrozbou namířené zbraně nesvolil. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Joseph Whaley, Ronda Barendse a James Lemmo. To bylo docela nepovedené. Vědět kdo zabil, ale stále nevěřit. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Od začiatku je jasné, kto je vrah, len občas vytiahnu na scénu nejakého nového podozrivého. A ešte sa to snažia zbytočne komplikovať: (- Predsa by to neurobil tak amatérsky a aby vina padala na neho. - Možno ráta práve s tým, že si to budeme myslieť.) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama