Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marmaduk je sice moc milý hafan, ale umí taky nadělat pořádnou paseku. A jak obstojí na výstavě mezi vyfintěnými psími frajery? (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (13)

Figu 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsem za polední dobu viděl s dětma větší kokotinu s tak humusáckou animací a debilním příběhem!?... Pochybuju! Netflix opět potvrdil svoje "kvality"! Pořád nechápu co tím fekálním vystoupením Marmaduka, kdy po jeho výparech padali na držku i ptáci a pohár pro vítěze přetíkal sračkama, chtěli tvůrci říct!?... Jako to mělo mládežníky dostat smíchy do kolen? Tenhle animák je prostě totální propadák, kterej se nedá odčervit, stejně tak jako čokl v hlavní roli... Animovanej humáč roku! 30% ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Tu animaci snad plácalo desetileté dítě doma na PC. Něco tak amatérského jsem dlouho neviděla - pes měnící svoji velikost, matka ruce jako špejle ale zadek a nohy jako slon, o autech raději ani nemluvím.... povedly se snad s určitým sebezapřením pouze postavy kočky, chrta a shi-tsu. Dějově chaotické, rozlítané..... Dospěláka to rozhodně bavit nebude, cílovou skupinu dětí možná ano, ale silně o tom pochybuji. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Animace ošklivá a to jak z pohledu provedení, tak i nápadu. Na filmu je nejhorší, že mladýmu se film snad i trochu líbil a může tak reálně hrozit jeho opakované spuštění. I když u něj rušil od začátku do konce, tak se na něj snad brzo zapomene. Nevybavuji si žádný vtipný moment a spíš jen trapnosti jako zelený puch seroucího psa. ()

soukyd33 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální demence! 👎 Tohle není ani pro děti. Ty z toho budou pak akorát magořit. 👎 Ani vtipné to není. Animace, slabá. Scény nudné. Dialogy nudné až trapné. Příběh je zajímavý nápad. Poznámka: V reálu by šel okamžitě do útulku. A děti si tím také dělají jiný náhled na rodiče. Poznámka: Do kina by asi nikdo nešel. Závěrem: 90 minut života, fuč. 👎 Když chceš pokořit slaninu, musíš se stát slaninou. (No, to je něco.) 🤔 Odpad ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Docela smutné dívat se na to, že režisér Spawna to dotáhl až sem a ponižuje se takovýma to filmama. Animace je nechutná a hnusná nevím co to je za studio, ale takhle ne navíc to vypadá hodně levně a místy tak amatérsky, že si snad  myslím, že i malé dítě by to naanimovalo lépe speciálně auta . Hlavní ženská postava má z neznámých důvodů  zadek jak slon a Marmaduke je chvilku vysoký jako člověk a chvilku normální velikosti asi jak se jim zachtělo. Jediné postavy co mají  slušnou animaci jsou ta kočka , která hraje třetí housle  ten afghánský chrt a ten shi-tsu jinak nikdo. Rodina je nesympatická a není důvod proč jim fandit dcera nadává svému otci do idiotů (to tam fakt je) pak nadává Marmadukovi a sympatie si nezíská matka si hraje na mistra Yodu otec je nemastný neslaný a ten malý kluk je na přes držku. Navíc ve filmu ho zšikanují tři kluci, aby později on poučoval dospělého a házel machra a nejsmutnější je to, že si ten dospělý nechá . Zhruba v 30 minutě filmu je fekální scéna , která je nechutná (Je i v traileru) představa, že se na ni budou dívat děti mě děsí. Optimálně 60 za tu scénu hvězda dole 40.    P.s. pokud máte rádi různé padání, bouchnutí se do koulí tak si přičtěte libovolný počet hvězdiček navíc. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama