Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeremy Banes je profesionální zloděj, který dostal ultimátum od FBI - buď bude svědčit proti Josephovi Kingovi, anebo půjde sedět. Mocný King mu doporučí vstoupit do policejního programu na ochranu svědků, a najme si zabijáky Anthonyho a Mannyho Carlottiovi, aby vyřešili jeho malý problém. Mají však Jeremyho zabít nebo ho ochránit ? Jeremy se vydá s agentem FBI Kenem do Kansasu, kde se bratři Carlottiové dají dohromady s Tomem, který má zřejmě cosi za lubem. Zloděj Jeremy a policista Ken zjistí, že se vlastně moc neliší, Jeremy potom záhadně zmizí a podezřele klidný Ken ho začne hledat. Kdo je vlastně Joseph King a proč se ho FBI chce zbavit vydíráním zloděje? Znal se Jeremy s bratry Cartlottiovými již dřív ? Kdo stojí na té správné straně zákona a kdo se naopak bojí pravdy? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

bassator 

všechny recenze uživatele

Tedy to je pořádná cena za mlčení. Věřit někomu proti komu máš svědčit je docela stupidní nápad... - 18. 12. 2010 - 40% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Daniel Baldwin natočil celkem sympatickou krimi-komedii se sebou samotným, Michaelem Madsenem a filmovým bratrem Chadem McQueenem. Jde o to, že FBI chce po Jeremym (Madsen), aby svědčil proti svému Bossovi (Mantegna). Jeremy bossovi hned všechno řekne a domluví se spolu na podvodu proti FBI, který plánují za pomocí bratrů Carlottiových (Baldwin, McQueen). Všechno samozřejmě nevyjde úplně podle plánu... ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama