Reklama

Reklama

Harley Davidson a Marlboro Man

  • USA Harley Davidson and the Marlboro Man
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva motorkáři, říkající si Harley Davidson (Mickey Rourke) a Marlboro Man (Don Johnson), chtějí pomoci svému starému příteli zachránit jeho majetek a přepadnou bankovní vůz. Domněnka, že rychle vezmou peníze a zmizí se však ze vteřiny na vteřinu mění ve zcela odlišnou realitu - auto je naplněno drogami. Tím se oba stávají nepřítelem číslo jedna zkorumpovanému řediteli banky, který na ně kvůli ukradeným drogám posílá nemilosrdné a chladnokrevné zabijáky. (Kubesz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělá nostalgická památka na roky, kdy ještě chlapi byli chlapi. Kdy bylo kůl mít silnou motorku, bouchačku proklatě nízko, v ruce panáka a v puse cigáro. Na dobu, kdy i ostří hoši byli sympaťáci a kdy se v akčních filmech moc neprndalo, jen tak občas hláškovalo. Námět pitomoučký, ale zpracování bezvadné. Skvělá ústřední dvojice, Za mne 75%. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mno, takže to máme: Cool název + Dva frajeři v hlavní roli + pěkný ženský + nezapomenutelný hlášky + neuvěřitelné akční sekvence + scéna s telátkem + Daniel Baldwin jako bezkonkurenční buzík + Las Vegas + vychcaná reklama na motorky a cíga = Kurevská dávka nostalgie. Pod 5 nejdu, zapomeňte. ()

Reklama

natalanka 

všechny recenze uživatele

Jen 2 hvězděnky, protože by to bylo nespravedlivé vůči třeba Shausenku, nebo jiným vypalovačkám. Ale zase na druhou stranu mě děsně bavily hlášky Harleye a Marlbora... " můj táta, vždycky říkal...... ". Krásné stroje a fakt hezcí dva chlápci v ústřední roli. Komando igeliťáku bylo totálně k smíchu a raději to beru jako parodii, protože ten jejich jednotný krok a igelitové šusťáky... to teda bylo dílko :-) ale jinak.... pro pobavení dost dobré :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Lepší zemřít jako frajer, než žít jako srab. Pokud lze o Pařbě ve Vegas říct, že to je čistě mužská záležitost, tak tady to platí desetkrát tolik. Tohle je totiž film speciálně pro chlapy. Jsou tam přestřelky, krásné ženy, přátelství na život a na smrt a asi tuna vtipných hlášek. A pokud chcete vidět film, který reprezentuje béčka z přelomu let 80. a 90., tak tohle je jasná volba! Nemůžu jinak, dávám plnej počet. To víte, když jsou ty Vánoce, není nad to pustit si takovýto film, který vás zahřeje u srdce… :-) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Parta buzerantů v neprůstřelnejch kabátech v čele s nagelovanym D. Baldwinem už byla trochu moc. Film by potřeboval trochu "normálnější" záporáky, abych to moh brát aspoň trochu vážně. Takhle mi to chvílema připadalo skoro až jako nějaká parodie. Jinak si myslim, že částečnou insipirací pro tenhle film byla Smrtonosná past. Mickey Rourke tady vypadá jako kopie Bruce Willise a právě snad jenom jeho postava mě bavila. Ostatní postavy mi byly více-méně ukradený. Určitá zábavnost se tomu upřít sice nedá, ale myslim, že za pár dní si na film ani nevzpomenu. 55% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Marlboro (Don Johnson) poučí Harleye (Mickey Rourke), aby střílel mafiány do hlavy, že jsou oděni v kevlaru, ovšem ve skutečnosti by kevlarová vesta nebyla schopna rážím 454.Casull ani 44.magnum odolat. Zásah by obět určitě vyřadil z boje a pravděpodobně i zabil. (HectorHagman)
  • Tvůrci filmu se dozvěděli o možnosti upravit Ruger Blachawk na ráži .454 Casull z článku od Johna Taffina, kterého proto kontaktovali s tím, aby jim zbraň zapůjčil. Ten odmítl, ale dal jim kontakt na zbrojaře Andyho Horvátha. Puškař pak postavil několik revolverů pro film a údajně i pro Dona Johnsona a Mickeyho Rourka. Je jisté, že revolvery použité ve filmu byly skutečně upraveny na .454 Casull. (HectorHagman)
  • Mickey Rourke veřejně přiznal, že vzal roli ve filmu čistě jen z finančních důvodů. V jednom z dalších interview prohlásil, že tento film přispěl ke krizi, kterou procházel během 90. let, kdy se, jak říkal, cítil jako by byl "výprodej Mickeyho Rourkea". (Ai.ma)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama