Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpočátku to všechno vypadá nevině. V malém texaském městečku na hranicích s Mexikem stojí malá banka, které šéfuje Ed Granger a střeží ji Jake Barnes. Zanedlouho má být do banky uloženo sedm milionů dolarů, které se odkud chystají obchodníci s drogami dostat přes hranice do Mexika. Eda však, zdá se, mnohem víc zajímá manželka Rosalita. Podezřívá ji z nevěry a požádá Jakea, aby ji nenápadně sledoval. Situace je to poněkud neobvyklá protože milencem Rosality je právě Jake. Cestou z jedné milostné schůzky si Jakea stopne dívka, která se představí jako Kristen a pracuje pro drsného zloděje Barryho, který se chystá banku vyloupit. Má za úkol Jakea svést a získat ho jako komplice. Nikdo netuší, že Jake kdysi banky se svým komplicem Sykesem, nyní sedícím ve vězení, sám vykrádal, a teď se také chystá společně s Rosalitou banku vyloupit. Takže oklamat ho a svést není tak snadné jak by se mohlo zdát. Jenže nakonec mezi nimi přece jen jiskra přeskočí a Jack se rozhodne vyměnit Rosalitu za Kristen, čímž se situace kolem loupeže poněkud zkomplikuje. A jako by to nestačilo, objeví se tu ještě Sykes, kterému se podařilo uprchnout z vězení. Nejprve se jen pokouší vydírat Jakea, ale nakonec se i on do plánů na vyloupení banky zaplete. A jak se po zdárném vyloupení trezoru ukáže, zdaleka není poslední. K závěrečnémý dějství dojde v Jakeově domě, kde se nad penězi sejde nejen Jake s Kristen a Barry s kumpánem Phillem, ale také Rosalita a Ed, Sykes a kupodivu také pokladník Herman. Napětí brzy zahalí vůně střelného prachu a je jasné, že ven jich vyjde mnohem méně než jich vešlo. Otázkou je, kdo z nich to bude? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

PenaPP 

všechny recenze uživatele

No nebylo to tak špatné, jako plno jiných filmů s Van Dienem. Sice se to zdaleka nemůže srovnávat s Hvězdnou pěchotou nebo Ospalou dírou, ale patří to mezi jeho nadprůměrné filmy. No a ty zvraty na konci byly taky celkem sranda - to by člověk neřekl, kolik lidí chce prachy z jedné a té samé banky a pak se ještě všichni nacpou do baráku, kde se postřílí. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

Opravdu nezapomenutelný filmový zážitek, kde v čele není nikdo jiný než tragéd Casper Van Dien. A jak se vůbec divák dostane k takovému filmu ? No to jednou byl krušný čtvrtek. Nebylo ani to h**no do kterého by se dalo šťouchnout, a tak jsem se nechal unášet na vlně televize Prima, která mi tímto mimochodem znechutila zbytek týdne.... Hvězda za to, že je tam postav jak nasr*no, což se nakonec samozřejmě vyřeší... ( v jedný chajdě ještě nikdy nebylo tolik mrtvol). ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Průměrné televizní krimi. Ovšem ve filmografii Caspera Van Diena jde o VELMI nadprůměrný film, ve filmografii Daniela Baldwina přibližně průměr. Místy ale docela slušná atmosféra (která mi z nějakého důvodu připomínala Lynchovu Zběsilost v srdci, srovnání s tímto snímkem je však nemožné, oba filmy jsou o něčem jiném a především kvalitativně nesahá Bob Misiorowski se svým Pohraničím Lynchovi ani po kotníky). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama