Reklama

Reklama

The Grotesque Mansion

  • Jižní Korea Ghost Mansion (více)

Obsahy(1)

Jung Ji Woo (Joon Seong) je autor webových komiksů, jehož debutové dílo naprosto pohořelo. Randí s Da Hye (Bo-ra Kim) a ti dva se těší, až spolu stráví jeho narozeniny. Ji Woo je však odhodlán zajistit, aby jeho nový komiks dopadl lépe než jeho první, a tak se rozhodne hledat inspiraci ze „skutečného světa“. Slyšel řeči o tom, že v nedalekém obytném domě straší a že se tam staly hrozné incidenty, a tak se to rozhodl prošetřit. Když dorazí, narazí na bývalého správce obytného domu. Ten souhlasí s tím, že s ním Ji Woo udělá rozhovor, a začne vyprávět řadu stále děsivějších a strašidelnějších příběhů o věcech, které se staly bývalým obyvatelům bloku. (mikki089)

(více)

Recenze (2)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

V zahraničí chválená hororová antologie z Jížní Koree, která má sympatické nápady, ale chyběla tomu místy šťáva. Reportér sbírá historky z bytového komplexu, kde údajně straší a kde nájemníci zmizeli a je to vyprávěno 5 krátkými historky. U Jížní Koree je výhoda, že technická stránka je vždy na úrovni, takže čistě lacinného béčka jak v Americe či jiných zemí se u nich divák dočká málokdy. Jednotlivé povídky jsou všechny vesměs průměrné ta 4 a 5 bych řekl i lehčí nadprůměr. Jsou tu povedené masky, povídky jsou v detailech propojené, občas se vykouzlí i slušná atmosféra a většina z nich má i zajímavý nápad, jen mě mrzí, že zde pořádně nikdo nezemře ( gore teda absentuje zcela a lekaček je také poméně), ale na jedno podívání Ghost Mansion vyloženě neurazí, ale dlouho v hlavě neutkví. Příběh 3/5, Akce 2/5, Humor 0/5, Násilí 1/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5, Emoce 15, Herci 3/5. 5.5/10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútna zbytočnosť a strata času. Antológia, v ktorej jeden nevýrazný príbeh strieda druhý, pričom z hororového hľadiska nedokáže ponúknuť takmer nič, čo by stálo zato. Tomuto sa treba len vyhnúť. Nedopozerané .. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama