Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fred právě složil zkoušky v řízení brontojeřábu a jde to s kamarádem oslavovat do bistra, kde jako servírka pracuje dobromyslná Betty. Ta se v dobré víře ujme Vilmy, kterou považuje za bezjeskyňkyni, netuší však, že dívka pochází z bohaté rodiny a že právě utekla se snobské hostiny, kde ji chtěl o ruku požádat bohatý Chip Rockefeller. Fred se pokouší sbalit Betty a přitom dohodí Vilmu Barneymu. Další den se čtveřice vydá na pouť, kde Fred zjistí, že si rozumí spíše s Vilmou než s Betty, zatímco u Barneyho je tomu právě opačně. A tak se kamarádi dohodnou, že si přítelkyně vymění. Potom však Vilmu najde matka Pearl a přemluví ji, aby se vrátila domů, alespoň na otcovy narozeniny. Dívka souhlasí, ale pozve na oslavu také své nové kamarády. Když Fredův malý dinosaurus zničí hostinu a Pearl Freda vyhodí, jde Vilma s ním. Lstivý Chip Rockefeller se však potřebuje s Vilmou oženit za každou cenu. Má totiž velké dluhy, které chce zaplatit z jejího bohatého věna. Připraví na Freda podraz a také ho obviní z krádeže drahého šperku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny klady filmového prvního dílu (který byl jakousi slušnou rozšiřovačkou k legendárnímu seriálu) jsou pohřbeny a zapomenuty. Vtipné to přijde publiku pod deset let, ale tam bych zase váhal s hlediskem výchovnosti, přece jenom to kasíno a takové ty věci okolo...prostě další snímek, kterým si Baldwinovic famílie rozšiřuje sbírku špatných rolí, a že jich tam je i beztak požehnaně. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka špatného číslování - dvojka, ale ve skutečnosti jde o prequel. Jinak nemám důvod házet odpad, či obecně extrémně nízké hodnocení. Goodman byl jako předešlý Flintstone rozhodně lepší, animatroniku nahradilo CGI a obecně už nic nebylo tolik kreativní - od kostýmů, po třeba lokaci Rock Vegas, vše vypadalo až příliš moderně a tedy odbytě, byť byla snaha udržet kamennou estetiku. Příběh na druhou stranu nebyl o nic horší, než v předešlém filmu - přihlouplý s nějakou tou zápletkou a parodováním třeba závislosti na herních automatech. Humor ze začátku sázel na lehkou oplzlost, což se mi zdálo trochu zoufalé, naštěstí od ní postupem času ukročil. Jak říkám, tak hrozný film to není a protože jsem si jeho předchůdce oblíbil, beru ho jako překvapivě příjemnou výplň. /// Viděno na Primě s českým dabingem. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Našinec není cizinec a tak nás Hanna-Barbera jabadabadů kultůra ne tak úplně zasáhla, ale i tak Levantova jednička měla něco málo k nabídnutí.......zkuste jenom vedle sebe postavit Marka Addyho a Johna Goodmana. Tohle celé je jednoduše špatně - jako obrázek od dvouletého dítěte........spousta tahů, spousta batviček, ale výsledný efektem je pouze čmáranice. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Sám doposiaľ neverím tomu, čo som videl. A seriózne si myslím, že tvorcovia museli mať nejaký dôvod účelne natočiť najhorší film na svete. Inak si to neviem vysvetliť. Idiotský midget mimozemšťan? Paródia Micka Jaggera? Baldwin?! Skvelý účes! Že som si nevyškriabal oči hneď sfleku je hádam zásluhou tých dvoch -povedzme- sexy "herečiek" čoby Velma a Betty a fascinácie z toho, že kam až sa dá zájsť a že prečo! Doteraz mi to vŕta hlavou... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pokračování rodinky z doby dávno minulé je hrozné. Kdoví proč k němu vůbec došlo. Změnilo se především herecké obsazení, možná čistě jen proto, aby postavy působily mladším dojmem, jenže s tím jdou dolů i herecké výkony. Bohužel herci ale musí pracovat s příšerným scénářem. Hlavně dialogy jsou totálně mimo. Tvůrci opět připojují řadu nápadů převedenou do jejich doby, ale už to tak moc nefunguje. A zápletka je dost podobná prvnímu dílu. Fred má být opět podveden, i když tentokrát nezradí přítele, ale přítelkyni. Jenže i to podvedení je tak trochu na hraně. Klidně mohl říct, že zloděj, když zmerčil, že se kasino zavírá, strčil mu to do kapsy. Rozhodně si myslím, že zápletka mohla být mnohem, mnohem lepší. Pravda je, že tvůrci se opět snaží o odkazy na seriál. Takže když Freda hledají, policisté si rozdávají podobizny Freda z animovaného seriálu a na závěr zazní úvodní píseň z původního animáku. V jednom záběru je též vidět, jak Fred, Vilma, Betty a Barney absolutně nehýbou nohama přestože by měli, když se auto pohybuje. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • V kanceláři Rockefellera (Thomas Gibson), majitele casina, můžeme vidět expresionistický obraz "Výkřik" slavného norského malíře E. Muncha. (liquidia)

Reklama

Reklama