Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Targood, Scarface, Brian a Kenny jsou kamarádi na život a na smrt. A mají jednu společnou lásku - kouření marihuany. Kromě toho vlastně nic jiného nedělají. Komplikace nastanou ve chvíli, kdy jednoho z nich obviní z vraždy policejního koně a zavřou do vězení. Co by kamarádi pro jeho záchranu neudělali?? Třeba se stanou i drogovými dealery.. Americkou nezávislou crazy komedii natočila v r. 1998 režisérka Tamra Davis. V epizodní roličce se zde objeví mimo jiné známý raper Snoop Dog. (Vojcl)

(více)

Recenze (71)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komedie, která dost zestárla. Myslím si, že v době vzniku to musela být větší prča. Naštěstí Dave Chappelle je vtipnej pořád. Líbilo se mi to rande s minirozpočtem a neříkám, že jsem se řehtal jak hovado, ale nenudil jsem se a párkrát jsem se tak lehce zasmál. 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem nebyl uvězněn za zabití policejního koně nanukem a jelikož se drogám vyhýbám, tak patrně ani nikdy nebudu. Nicméně komedie mne obvykle baví a tak jsem dal šanci i této "huličské". Je mi jasné, že divák naladěný na stejně zelenou notu jako hlavní představitelé by si tohle musel užít mnohem víc, ale já se rád posmívám zmateně omámeným existencím i v reálném životě a v to jsem doufal i u tohoto snímku. Nestalo se, ale pár slušných hlášek a Samsonovy nepříliš oděné osobní strážkyně jsou důvodem, proč pro mne tento snímek nebyl ztrátou času. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre som sa bavil, aj keď miestami je táto monotematicky ladená huličská komédia silne uletená. Ale čo by sme vlastne tak iné čakali, že? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ano,hodnocení některých z vás naprosto přesné,o huličích pro huliče.jedna z mála komedií o zelené bylince která se drží starých klasických stylů komedií 80 let.tahle zhulená podivnost,která si našla místo v mém srdci,patří k tomu lepšímu co bylo v tomto zeleném jádru natočeno.solidní humor,kerý má trošku větší hloubku než jen jak ubalit jointa a vojet kde jakou buchtičku.bohužel to ocení spíš starší generace,nebo trošku rozumní puberťáci(jestli takoví existujou)dnešní zhulená mladež radši debilitky typu zahulíme uvidíme,bohužel.mě osobně se fakt líbila otázka,při které bych měl vážně problém.holka?nebo hulení s kamarády?holka?nebo hulení s kamarády?hmmm........nejlepčí by byla holka co si zahulí s kamarády:-)))) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Začátek byl docela srandovní, ale s přibývajícími minutami jako by tvůrcům došla invence a to, že jsou ti chlapi zhuleni, fakt samo o sobě k záchvatum smíchu nestačí. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

proste od zhulencu pro zhulence, eazy peazy a musi se hrat jejich hra. ale fakt je, ze tohle je imho jeste nudnejsi kousek. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tady mi asi něco uniklo! Komedie o hulení jsou vůbec jedny z nejlepších. Vždy je skvělá zábava, ale tohle mi nějak nesedlo. Asi bych měl používat stejné "palivo" jako mazaní hoši a nebo jsem měl být na tuto komedii pořádně high, abych si to pořádně vychutnal a měl jsem nehorázné záchvaty smíchu. Samozřejmě, že tam bylo několik vtipných scén (scéna s vyzvednutím půl kila trávy), kterým se člověk zasmál, ale bylo jich tam málo. A to vzhledem k délce filmu, jenž je pouhých 79 minut, tak to byla slabota. Závěr filmu je absolutně debilní. Viděl jsem horší a určitě jsem viděl lepší. Mazaní hoši se pohybují někde mezi dvěma a třema hvězdičkama. Prostě průměr. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Že v tom má prsty i Tommy Chong jsem nevěděl. Už to není ono jako cheech and chong a jejich slavná serie, ale určitá podoba v tom je jako např: co to je za model voe? Mauí vauí, voe :-) Mauí vauí hulej i v cheech and chong:up in smoke, což je ale o 20 let starší věcička a taky daleko hustější! ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale skutečně zábavná komedie, která narozdíl od výtvorů typu Kdo hulí, ten umí má alespoň stravitelnou základní dějovou linii, vyvaruje se fekálních scén a dialogy jsou chytře napsané, že se jim zasmějete i když nejste pod vlivem omamných látek :-) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Celkom pozitívne reakcie na internetoch ma presvedčili, že sa jedná o nadpriemernú huličskú komédiu, takže keď som dostal chuť na presne tento typ jednoduchého žánru, výber padol na Half Baked. A teraz toho tak trocha ľutujem, pretože som si mohol zvoliť hociktorého Cheecha Chonga, a dopadol by som asi lepšie. Nehovorím, že ide o úplný odpad z tejto nenáročnej témy, no nesympatické postavy, huličské klišé a príbeh ktorý za veľa nestál, robia z tejto snímky veľmi rýchlo "z hlavy vyfučanú" záležitosť. Akurát scénka "lacné rande" a Snoop Dogg potešili. ()

Gabbo odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl pod vlivem, tak bych se na to asi koukat nevydrzel.. Do zabiti policejniho koně to ještě šlo, ale zbytek to uplně pohřbil. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Průměrná volovina na nudné nedělní odpoledne. V seznamu "50 nejlepších komedií", kde jsem na Baked narazil, nemá co dělat. ()

Reklama

Reklama