Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nudná ujetina, kterou Vás provede nádherná Angela Jones a pohledný Willian Baldwin, kteří se pro mě bohužel setkají až v závěru.. Ten se ale rázem stane hřebem večera a jediným důvodem, proč film není zapomenutelný.. Škoda, že režisér nedokázal tak skělou myšlenku více prodat a skvělý konec to už bohužel nezachrání... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je věru originální. Gabriela je hodně divná holka když ji fascinují vraždy, krev a za velmi důležité považuje, jaký je rozdíl mezi vrahem sériovým a masovým. A tak je pro ní splněním snu, když ji zaměstnají ve firmě, která se specializuje na úklid na místech vražd. Za kamarádku bych ji nechtěl ani za nic, když ji baví (a co já vim, možná i vzrušuje) patlat se ve sražené lidské krvi. A co čert nechtěl, po městě se potuluje jeden výstavní magor, kterej ženy rozseká na hadry a pak jim ještě ušmikne hlavu. No a jelikož pro Gabrielu je nejzásadnější otázka ve vesmíru to, jestli čerstvě uříznutá hlava ještě stihne promluvit, než uplně skape, je nabíledni, že se tihle dva musí setkat. Scénář je pěkně ujetej, bohužel režisér to pojal tak nějak nudně, což je velká škoda, bže potenciál tady byl. Herecká účast Kelly Prestonové je zbytečná a co se týče hereckýho výkonu Quentina Tarantina a Georgea Clooneyoho – takhle bych to zahrál taky :-) ()

Reklama

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zápletka len je to veľmi dlhé stačilo by tomu dať tak 30 minút. Ale je s toho cítiť na 100 honov že na tom robil Tarantino. tento film si určite tie 4 * nezasluhuje maximálne tak 3 a pol. tak za čo sú? za to že vďaka tomuto filmu som natočil svoj prvý amatérsky hraný film Podtlak. A preto musím nejako tomuto filmu vyjadriť svoje ďakujem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli může čerstvě useknutá hlava mluvit a možná vám na to i odpoví. Film, který si mě udržel až do závěrečných titulků díky spanilé, dětinské a možná až příliš švihlé Gabriele, jejíž zápal pro vraždy mě na jednu stranu skoro děsí, ale na tu druhou si říkám, každej z nás má v sobě nějakou úchylku a mít já pro tu svou takový zápal jako ona, tak..., no raději nic. Méně je někdy více, což se tu vyplatilo, jednoduše udělaný film se slušným obsazením a třešničkou na dortu v podání vraždících bratrů Tarantino-clooneyových. 50%, v tomto případě ale hodně milých. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě to na jméno Quentin Tarantino, který je pod filmem podepsán jako producent. Označení černá komedie moc nesedí, protože jsem se nezasmál a pokus o černý humor selhával v hrozné realizaci neznámého režiséra Reba Braddocka. Nutno uznat, ža by s tak pitomým scénářem mohl těžko něco udělat i nějaký renomovanější režisér. Herecké obsazení je úplně mimo a snad všechno na tomhle filmu působí odfláknutě, odbytě, nedodělaně a zkrátka nepovedeně. Tarantino s tímto paskvilem sáhl zcela vedle. Po skončení filmu jsem se divil, jak to mohl produkovat. Důkazem toho, jak je film příšerný, je i to, že si režisér od té doby už nic nenatočil. 20% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama