Reklama

Reklama

Připraveny nebo ne?

(seriál)
Drama / Rodinný
Kanada, (1993–1997), 46 h 35 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Alyse Rosenberg

Hrají:

Laura Bertram, Lani Billard, Gerry Mendicino, Tamara Podemski, Amos Crawley, Kari Matchett, Joseph Griffin, Nicole de Boer, Quancetia Hamilton, Dominic Zamprogna, Richard Lumsden, Andrea Lui (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Židovská dívka Amanda žije po rozvodu rodičů se svojí matkou a svého otce vídá jen občas, jejími koníčky jsou nakupování, poezie a kluci. Elizabeth zvaná Busy má italské předky a spořádanou rodinu s rodiči a třemi bratry, kteří jí znepříjemňují život. Tahle rebelka se zajímá o sport a hraje na bicí. I přes značně rozdílné povahy tvoří tyhle dvě holky duo nerozlučných kamarádek, jenž se musí vypořádat se všemi záludnostmi dospívání. Během jednotlivých epizod řeší klasické starosti s chlapci, školou, oblékáním, kamarády i se svým vlastním, měnícím se tělem. (BlackMount)

(více)

Recenze (9)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Zřejmě spíše dívčí záležitost, ale ve svých mladších letech jsem na to koukal dokonce i s jistým zájmem. Celkem neškodné a lehce stravitelné. ()

Reklama

lucascus 

všechny recenze uživatele

Mlhavě si vzpomínám, jak jsem tento seriál docela s chutí sledoval...V TV nic zrovna nedávali, takže jsem vždy přepínal na Amandu a "Bizy". ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jakoby to bylo včera, kdy jsem se po škole těšila na Oázu, protože mezi všemi těmi animáky byl taky jeden hodně dobrý hraný seriál - Připraveny nebo ne. Podobně jako hraná tvorba Nickelodeonu, kterou jsme později milovali na SuperMaxu, tento klasický seriál ze Showtime byl přesně tím pravým, co potřeboval každý, kdo vyrůstal v 90. letech. Laura Bertram se později prosadila v Andromedě, ale o Lani Billard jsem už nikdy neslyšela. Tehdy podobně vypadala i dvojice v Nebeských stvořeních. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama