Reklama

Reklama

Ryan Swan (Blake Jenner) se musí probojovat havajským zločineckým světem, aby se pomstil šéfovi, který zavraždil jeho otce. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, v jakých zvěrstvech je Bruce Willis schopný se objevit, je Paradise City překvapivě snesitelný akčňák, tedy pochopitelně s přimhouřenýma očima. Pořád se pohybujeme v nízkorozpočtových vodách, což se odráží především na efektech/tricích a na hereckém obsazení. Příběh je klasický, ničím výjimečný, nicméně neurazí, zaujme snad jen sympatickým prosluněným prostředím. Herci jsou bez výjimky těžce nevýrazní, Willis a Travolta nepředvádějí žádné oslnivé výkony, oba slouží v první řadě jako lákadlo na plakáty, což je ohromná škoda. Pokud od filmu nebudete očekávat žádné zázraky a prominete mu velkou spoustu neduhů, jako jednorázová záležitost se dá v pohodě přežít, aniž by vám způsobil závažnou újmu na zdraví. 3/10. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Chuck Russell pričuchol v 90. rokoch do prvej hollywoodskej ligy (Likvidátor, Maska) a dodal Paradise City trošku kvalitnejší vizuál a technickú stránku než je zvykom v novodobých Willisovkách. Ale inak je to stále vcelku bieda a dôstojná rozlúčka WIllisa s kariérou sa nekoná. Bruce už evidentne nebol v stave odviesť viac (na jeho výkone a frekvencii dablérov to bolo žiaľ škaredo vidieť), Travolta sa príliš nesnažil, hlavný hrdina je absolútne nezáživný a dej je stokrát prevarená variácia niečoho čo sme už videli spracované lepšie. Aspoň, že na Prayu Lundberg sa pekne pozeralo, pretože z hľadiska akcie to tiež nebolo žiadne terno (ale mohlo to byť aj horšie čo potvrdzujú mnohé Bruceove filmy minulých rokov). Smutná ukážka toho, kam dospela kariéra 3 popredných tvorcov Hollywoodu 90. rokov. Od Pulp Fiction už holt ubehlo veľa rokov. Celkovo: 2*, a to som v hodnotení ešte vcelku ústretový... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale nějak jsem si do hlavy vsugeroval, že se bude jednat o film s Bruce Willisem, který si na hostovačku a jako výpomoc přizval Johna Travoltu, ve výsledku to tak ovšem nevypadá, jelikož právě Travolta zde má mnohem větší a výraznější roli, každopádně ono je to nicméně nakonec ale úplně vlastně jedno, jelikož oba pánové do první ligy nepatří už spousty a spousty let, a podle toho tak vypadá i tento jejich další společný brak. U Willise jsem si na to ale už tak nějak zvykl, jelikož on na nějaké té herecké výši nebyl nikdy a svou kariéru měl prakticky postavenou jen na svém charisma cool drsňáka, u Travolty mě to ovšem mrzí, jelikož i zde ukazuje, že herecky je pořád o několik tříd jinde, než zbytek přítomného ansámblu a jsem přesvědčen, že by zvládl jakoukoliv roli, či postavu i v tom nejambicióznějším projektu, co by se v současnosti objevil, leč asi už i on padl v nemilost a do kategorie zapomenutých hvězd let dávno minulých, a tak si nejspíš budeme muset zvyknout, že se s ním budeme setkávat už jen v takovýchto podobných pokleslých hnojích, v jakých se třeba právě Bruce objevuje již pravidelně. Takže ano, pokud bych měl tedy zmínit pozitiva, která nabízí Paradise City, byl by to právě jen výkon Johna Travolty, toť ovšem skutečně vše. Ostatní je totiž očekávaně děs. Ať už zápletka, která je hloupá, naivní a nudná, tak především celkové zpracování tohoto filmu je vážně špatné, bez napětí, bez atmosféry, bez stylu, s hromadou neskutečně příšerných dialogů, scén a ukrutných hereckých výkonů v přiblblých postavách, kterým vesměs každý soudný divák přeje od začátku nějakou fakt ošklivou smrt. No a na vrcholu pak samozřejmě ční akce, která je vrcholně směšná a trapná, a celý film ještě více potápí ke dnu. Paradise City je tak zkrátka jen další laciné a hloupé béčko, které krom Travoltovo kvalitního výkonu nenabízí už vážně nic dalšího, kvůli čemu by stála tato podívaná za jakoukoliv pozornost. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Nechal som sa ojebať Johnom Travoltom a tým, že to režíroval kinorežisér, ktorý pred dávnymi časmi v preďalekej galaxii natočil niekoľko vydarených béčiek. Ale ako už naznačil trailer, je to len ďalšia pásová Willisovská sračka, aké točí posledné roky. Dej nedáva poriadne zmysel, pri dialógoch som trpel jak sviňa a akcia je po technickej stránke tragikomédia. Okrem platov ústrednej dvojky, išli prachy z rozpočtu hlavne na exotické lokácie. Ale na tie ja fetiš nemám a ani kvôli nim si film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Keď si spomeniem, že s polovičným rozpočtom pred tridsiatimi rokmi jeden geniálny režisér natočil s touto dvojicou filmovú klasiku, tak fakt nevidím dôvod prečo by mal niekto s týmto filmom strácať čas. Radšej si znova pustite Pulp Fiction. 0/10. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tak tady to je typický příklad toho, co se stane když se banda vyčpělejch zmrdů, nechá zabalit do zmrdskýho balíčku, kterej díky zmrdskejm jménům má za úkol ojebat natěšenýho čumila a vytahat skrzevá bijograf nějaký ty zlaťáky jakožto přilepšení k ubohejm zmrdskejm důchodům. Je mi to vcelku líto , páč jsem dospěl do okamžiku, že do zmrdskýho pytle musím vhodit i mý někdejší voblíbence, ale bohužel, je to tak. Asi by člověk fakt měl vědět kdy vyšumět ze scény, a nekazit dojem, kterej by v nás mohl zůstat. Však jak již psáno, zůstává ve mě pouze dojem, že mě nedostali, film jsem samoška čornul vítekde, zlaťák jsem neutratil, čímžto ani slzu neuroním. Houk. No ty vole, konec konců, HdsnHouk byl asi jeden z nejlepších Vyližovejch filmů, a tak si ho asi teda pustím. A pak Scoutboj, a pak asi Zlomenej šíp, a snad i na ty Vopice dojde. Tam totiž ty vyšumělý zmrdi, ještě nebyli vyšumělý zmrdi... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama