Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kočovný kouzelník, schopný naslouchat tajům dětské duše, dokáže stvořit kouzelnou zemi zvanou San Jago di Campanella i v zapadlé podhorské myslivně. Přijede tam těsně před vánočními svátky a tamním dětem dokáže rozdávat pohodu plnou uklidňující fantazie. Avšak tvůrci nezapomněli poskytnout důležitou radu, určenou nejen dětem: nemá smysl toužit po pohádkovém světě, jestliže ideální zázemí vytváří laskavá rodina, v níž vyrůstáme a žijeme. A nebo v širším měřítku celý stát, jenž se o nás vzorně stará. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Desmi odpad!

všechny recenze uživatele

Práce s hudbou, kamerou, příběhem, emocemi... na hovno. Fantastický příběh, pochopitelný, strukturovaný, sympatický.. ani hovno. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Moderná rozprávková feéria o malom chlapcovi, ktorý na podnet potulného kúzelníka s manželkou spoločne hľadajú čarovnú krajinu, kde sa všetci bavia, hrajú a spievajú. Ťapákov svet podporený snehovou nádielkou a idylickým prostredím horárne otvára mnoho myšlienok, pôsobí rozmarne a sympaticky. Nie je však natoľko pútavý, aby zaujal aj dnešného diváka, nehovoriac o deťoch, ktorým je film určený. Štvrtý komentár. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Neviem si predstaviť, že by som ako dieťa chápal, aký má tento film dej. Pretože som to nechápal ani ako dospelý. V podstate sa nič nestane, vysloví sa niekoľko myšlienok, ukáže zopár panorám Tatier, chlapec niečo pochopí a rozprávky je koniec. Svojim spôsobom je to celkom sympatické, má to aké také kúzlo ale pôsobí to ako zbytočnosť. Za 75 minút sa toho v detskom filme dá povedať omnoho viac. Čo sa podarilo, to je obsadenie sympatickej rodinky, kde aspoň chápeme, prečo sa s nimi môže cítiť malý Ťapák ako v kúzelnej krajine. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama