Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední závěť bývá pro příbuzné ta nejhorší. Epizoda z francouzského detektivního cyklu podle Agathy Christie. Služka uvidí ducha nedávno zemřelé paní domu. Duch jí cosi řekl, a služka plná strachu chce za každou cenu okamžitě odjet.
Právě v té době dostane komisař Lawrence dostane v té době dopis, že se bohatá dáma domnívá, že ji chce někdo zavraždit. Ale žena zemřela před několika měsíci, a dopis byl podán před dvěma dny. Alice, která je umořená radami, které uděluje zamilovaným a zhrzeným ženám v redakci Hvězdy severu, se nadšeně zapojí do případu. S komisařem fingují nehodu, a „zraněnou" Avril odnese Lawrence do zámku, aby se o ní postarali. A Avril pátrá.
To ještě komisař netuší, že do zámku dochází jeho matka na pravidelné duchařské seance a Alice jí hned padne do oka. Shání přece nevěstu pro svého nezadaného syna... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzkaz pro tvůrce seriálu: Vykašlete se na Agathu, neumíte to, francouzské detektivky jsou taky pěkné a ty určitě dáte! Hromada patologických vztahů nebo aspoň ne zcela v souladu s přírodou ( stejná pohlaví, bratr a sestra) zcela změněné základní charaktery postav. No, aspoň, že nezměnili vraha ( i když motiv ano) a Avril(ová) je sympatická kóča, vzdáleně připomínající Marléne Jobert(ovou), a komisařova sekretářka je zase podobná Merylin, takže celkem za dvě hvězdičky, i když jsem si po skončení musela pustit britské zpracování se Suchetem, abych si spravila náladu a připomněla noblesu, nejen hlavního představitele ale celého tohoto seriálu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To nejlepší, co o téhle zvrhlosti mohu říct, že jsem se jednou zasmál. To nejhorší, že jsem si neustále připadal, že koukám na nějakou nepříliš povedenou parodii na Hercula Poirota a Agátu Christie. Herecké výkony jsou tu bídné, detektiv vzácně necharismatický (alespoň, že když už se to neodehrává v anglii, tak změnili identitu detektiva a není to Poirot) a vedlejší ženské postavy abnormálně připitomělé a otravné. Uff... Proč já tomu vlastně dal dvě hvězdičky a ne nižší.... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama