Reklama

Reklama

Poslední zápas

  • Itálie The Last Match (The Mastiffs) (více)

Obsahy(1)

Susan a George jsou mladí a zamilovaní a užívající si bezstarostnou dovolenou v Karibiku. Při odletu však někdo Susan podstrčí do tašky sáček s drogami a z turistického ráje se rázem stává horoucí peklo ve vězení vedeném ďábelským Yashinem (Henry Silva). Susanin otec, fotbalista Cliff Gaylor (Oliver Tobias), je proti zkorumpované místní policii zcela bezmocný až do chvíle, kdy mu přijede na pomoc jeho věrný tým i s trenérem (Ernest Borgnine). (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Koukat se na Poslední zápas dá, ale oproti predispozicím je to přeci jen zklamání. Uvažte: solidní a neotřelý béčkový nápad, italsko-americká produkce, béčkové obsazení jak víno (Silva, Napier, Borgnine, pro mě dosud neznámá kopie Roberta Daviho Oliver Tobias a samozřejmě oscarový herec Martin Balsam) a k tomu kombinace akčňáku, invazivního filmu a WIP, srdce trashera musí plesat. Bohužel to nefunguje až tolik, jak by mohlo, zejména kvůli občasné hře na vážnou strunu, která ale vzhledem ke zmíněným predispozicím vůbec není na místě. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Malo znamy, o to vsak lepsi akcnak z rannych 90. rokov. Scena na ihrisku  s tou loptou a vrtulnikom bola a je namakana dodnes   : 60 % ()

TO 

všechny recenze uživatele

Poslední zápas (The Last Match) – Krásná Susan se neprávem dostává do ženského vězení, řízeného sadistickým Henrym Silvou. Její otec spolu s fotbalovým trenérem Ernestem Borgninem naplánují přepad věznice kompletním fotbalovým mužstvem. Takže těžce ozbrojení fotbalisté v reprezentačních dresech vysvobodí Susan a zlikvidují vězeňskou pevnost – docela nářez, tedy pokud disponujete hodně velkým nadhledem. Nejcoolovejší scéna je rozhodně ta, když fotbalisté nacpou granát do míče, vykopnou ho na letící vrtulník a tím ho zlikvidují. 50% ()

Reklama

Reklama