Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 6 (1977) (série)


Marie (S06E34)

(epizoda)

Obsahy(1)

A takové jsme byly kamarádky... Kamarádka Marie (J. Tvrzníková) přesvědčí Jaroslavu (J. Šulcová), aby se rozvedla, když ji manžel obviňuje z nevěry. To ovšem není pravda, ale manžel (V. Olmer) Jaroslavě neprozradí, kdo je autorem této pomluvy. Po rozvodu se navíc Marie nastěhuje k Jaroslavě domů. Ta si ale po čase najde nového přítele a vezme si ho. Marie jí závidí, neboť ona stále nemůže najít toho pravého. Později se Jaroslava opět rozvádí a ze stejného důvodu jako v prvním případě. Vše se opakuje, a to včetně toho, že jí manžel (P. Haničinec) nechce říct, kdo mu o údajné nevěře řekl. Protože ale o Jaroslavu nechce přijít, nakonec jí prozradí, kdo je autorem této pomluvy. Jaroslava bude hodně překvapená... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh sice může působit jako poučení pro ostatní, ale jinak je výsměchem lidské hlouposti, i když tvůrci to tak nevidí. Nechápu jak Marii, že byla tak blbá (jinak se to fakt nedá nazvat) a nechala si do všeho kecat od kamarádky, tak i jejího manžela, že si pomluvu neověřil nebo ji alespoň nekonfrontoval s manželkou. Vypadá to sice, že o tom spolu mluvili, ale nevím, zda měl vůbec nějaké náznaky si něco takového myslet. Nicméně když se totéž děje i ve druhém případě, tak už je to opravdu do nebe volající. Hloupí lidé holt ať jsou nešťastní. Ještě, že druhý manžel sebral rozum do hrsti, jinak by se takto mohla rozvádět i desetkrát. ()

Reklama

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takováhle kamarádka, vynahradí všecky mužský na světě." Rozvodový příběh, natočený podle zadaného tématu "A takoví to byli kamarádi!", vyprávějící o těžko uvěřitelné, ale o to více mrazivé zkušenosti s bývalou "nejkou". ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama