Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 13 (1984) (série)


Křeček (S13E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Ferda, nový člen rodiny... Maminka (D. Veškrnová) se bojí veškerého drobného domácího zvířectva. A když si dcery pořídí křečka, tatínek (O. Vízner) jim ho i přes nesouhlas maminky povolí. Křeček Ferda je ale tvor neposedný, a tak se jim ztrácí a musejí ho hledat po bytě. Když se pak někde objeví, maminka piští a sousedé si myslí, že ji manžel mlátí. Když rodina jede na dovolenou, vezmou si sousedé (A. Hegerlíková a F. Hanus) křečka na opatrování. Když si jde po návratu rodina k sousedům křečka vyzvednout, dozvědí se, že se křeček ztratil... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je hodně slabá bakalářská povídka. Pokud vás nepobaví vystrašená Dagmara se svým šíleným řevem z křečka, tak tam nenajdete vůbec nic vtipného. A už vůbec tam není nic překvapivého, a to je špatně. Protože právě vtipem a překvapením bakalářské povídky vždycky vynikaly. [97. hodnocení, 9. komentář, 49%] ()

Reklama

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty se na to díváš a ještě ti to dělá radost." Chovatelský příběh, natočený podle zadaného tématu "Jak jsem se stal drobným chovatelem", vyprávějící o problému, který postihl snad každého člověka majícího doma křečka a o překonání takzvané "Musofobie", ve kterém se před kamerou opět objevila bývalá dětská herečka Klára Špálová, debutující rodinným psychologickým filmem "Nechci nic slyšet", z roku 1978, v němž účinkovala společně s budoucím režisérem Filipem Renčem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, mě to prostě nepřipadá jako povídka hodná Bakalářů. Manžel si donesl křečka a on se nejprve ztratil jeho dceři a pak sousedům. Manželka si ho později zamilovala. Zatímco Antonie Hegerlíková a František Hanus k sbě padnou, Dagmar Havlová a Oldřich Vízner už moc ne. Já jen dodám, že děti by měli mít zvíře, aby se naučili zodpovědnosti, ale pokud jednoho rodinného příslušníka děsí, pak z toho můžou být i hroznější anebo vtipnější trampoty než jsme viděli. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama