Titanic

• Itálie

Titanic mille e una storia

Titanic

Titanic: The Animated Movie

Animovaný / Fantasy

Itálie, 2001, 72 min

Camillo Teti

• kikuka

..fu!..film, v ktorom sa stretne náhrdelník, dalmatínci, myšky, zlá matka ako vystrihnutá z Popolušky, bizarne smiešne postavičky a ten Titanic..samozrejme, keďže rôzne hovoriace zvieratká predurčujú za cieľové publikum deti, celá katastrofa je výrazne skrátená a v výrazne romatizovaná - aj s delfínkami ;-)..hoci, predtitulková sekvencia "ako to bolo ďalej" je celkom vtipná..celé to pôsobí ako robené na kolene a dosť narýchlo..a aj na animovaný film má veľmi, ale veľmi nevhodnú strihovú skladbu - klišé, ktoré nefungujú..ďakujem za vianočné rozprávky..(26.12.2006)

• Stanislaus

Tu 1* dávám jen proto, že se tento "snímek" opírá (a to opravdu lehce) o Titanic. Hrozná animace, děsné dialogy a celkově to u mě vyvolalo dost nízké mínění. Nejstupidnější scénou byl rapující zvěřinec v podpalubí - zvířátka ... OK, ale rap v roce 1912 ... tak to je dost silný kafe i na mě. Ani mého tříletého synovce to nebavilo - což je vzhledem k tomu, že tento "film" měl být pro děti, zamyšleníhodné.(31.12.2009)

• Terva

Tak tohle šlo ke dnu už v páté minutě.(1.5.2011)

• Big Bear

Hvězdička za to připomenutí RMS Titanicu. Jinak děj nic moc, animace odfláknuté a dubbing hrozný. Pohádka o zvířátkách OK, ale proč to proboha celé posadili na poslední plavbu Titanicu nechápu. SPOILER ! :-) ------- I když všechna zvířátka přežijí ztroskotání ------, tak to můj malý syn na konci obulel... Pro děti je to i tak smutné. *(11.3.2012)

• Sgt.Pepper

Tak to je síla..opravdu šílenost..naprosto nepochopitelný děj, šíléná animace, děsný dabing a ke všemu ješte rapovaná písnička v roce 1912..když už jsem myslel, že je konečně konec, následovaly snad 15 minutové titulky s promítáním celého filmu znova..pro fanouška Jamesa Camerona naprosté utrpení..(28.12.2009)

• Petike

Dal by som hviezdičku za rapujúceho psa, ale mám ešte súdnosť - jasný odpad!.(17.1.2012)

• Indy21

To je jako pro děti???(15.4.2012)