Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má jen pár hodin, aby dokázal zadrženému jeho vinu.
Ulicí se potácí muže, jehož bílá košile je zborcena krví. On sám není zraněn, ale jeho žena byla zavražděna. Komisař Keller zhroucenému manželovi nevěří. Nemá jediný důkaz a přesto se domnívá, že slavný reportér Vernet lže. Zákon mu dovoluje, zadržet podezřelého na čtyřiadvacet hodin. Má čas, aby hledal nejen důkazy, ale především motiv vraždy. Navíc kdosi unesl jejich pětiměsíčního syna. Jaká byla zavražděná, ale především, jaký je ve skutečnosti ten, jehož investigativní obličej zná celá Francie? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

maxxxim 

všechny recenze uživatele

Aj keď francúzsku produkciu moc nemusím, toto je podarená séria kriminálnych prípadov. Hlavná postava, podľa ktorej je seriál pomenovaný disponuje zaujímavým zmyslom pre humor, ktorý nie je až tak obvyklý v podobných projektoch. Za presvedčivosť a reálnosť si určite zaslúži mojich 80 z celkového percentilu. ()

Vrtulka103 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím...Claude Brasseura mám ráda v jeho dřívějších filmech, ale tohohle komisaře - sedmdesátníka mu nějak nevěřím... Jinak jako seriál dost průměr. ()

Reklama

Italiano 

všechny recenze uživatele

Docela solidní francouzská kriminálka. Neviděl jsem tedy všechny díly, ale myslím si, že komisař Keller jedná vždy se stejnou rozvahou a má opravdový čuch policisty.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama