Reklama

Reklama

SuperStar 2021

(pořad)
  • Slovensko SuperStar 2021

Obsahy(1)

Televize Nova a Markíza se znovu spojí, aby během září roku 2021 divákům přinesly další ročník nejslavnější a nejúspěšnější hudební talentové soutěže. Chybět nebude ani osvědčená a oblíbená porota, která zazářila v minulé ročníku, a to ve složení – Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Monika Bagárová a Marián Čekovský. Diváci se opět mohou těšit na skvělou zábavu, soutěžící, kteří jim už v castingových kolech vyrazí dech svým talentem, ale i na ty, kteří je i porotu pobaví nebo rozesmějí svými výkony. Na obrazovkách budeme sledovat dramatickou cestu mladých lidí za vytouženým cílem – stát se úspěšnou a uznávanou SuperStar. Vítěze navíc čeká pohádková výhra v hodnotě 2 000 000 korun. (TV Nova)

(více)

Recenze (26)

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tady už se jako šikanující nanynka nechová jen Patricie, ale i Monika. A rasistické komentáře má nově i dabér, který dělá voice over. Tenhle pořad potřebuje zásadně překopat. Dělat si legraci z postižených soutěžících nebylo v pořádku za časů Aničky Dajdou a není to rozhodně v pořádku dnes. Bohužel do pořadu se hlásí tak málo lidí, že kdyby měli ukazovat jen ty talentované, sestříhají sotva jednu castingovou epizodu, a proto si stále dělají legraci z intelektuálně slabších a považují to za zábavu. Co na tom, že v porotě nikdo pořádně zpívat neumí a nemají si tak na koho vyskakovat. Hlavní je ponižovat soutěžící, ne řešit muziku. Hnus. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Letos to vypadá na slušný a zajímavý ročník 🙏🥰👌👍🍀 31.10. Ach jo opět výborné zpěvačky dál nepustíte a některé lehce nadprůměrné a pro mě obyčejné tj. ničím nezajímavé kluky necháte projít!!!! ☹️😢🤔 7.11. Dnes se překvapivě téměř 100% shoduji s rozhodnutími poroty. 😉 21.11. No tak hlavně že P. Habera prohlásil v jednom z prvních dílů, že je letos velmi silný ročník skvělých zpěvaček a pak je připravíte o jedno místo! ☹️🤔 Myslím, že bylo unáhlené poslat někoho rovnou do finále ještě s tak primitivní písní. Holt každá soutěž má někoho, kdo je protěžován a nadhodnocen. Moji favoriti: Adam, Elizabeth a Marietta. ()

Reklama

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tato pěvecká soutěž nějaké výsledky má - např. Aneta Langerová, Martin Chodúr -oba úspěšní. Pokud to může někomu pomoci v kariéře, smysl to má. Kdyby v porotě neseděla Pagáčová, dalo by se na to i dívat. Nechápu, co tam pohledává. Je úplně mimo. Z porotců je určitě nejlepší pan Čekovský - slušný, věcný, hudbě rozumí, umí promluvit. Ostatní raději nechci hodnotit - ačkoliv Leoš Mareš mi není nepříjemný. Ale stačí to? ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl, kde byla slečna s kolty a strhla se proti ní pacifistická propaganda. Mareš řekl, že se na to nemůže dívat kvůli zbraním. To, že neuměla zpívat je druhá věc, ale to kecy proti zbraním mě velmi hluboce urazily.  Nechápu, že se to stále  vysílá? Vždyť se výrazně prosadila jen vítězka první série Langerová...... ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Minulý rok som okúsil pár dielov, ale neľúbilo. Tentokrát som potreboval niečo na oddych, čisto aby som nejako vypol. Tak som vyskúšal znovu. Výsledok a moje dojmy sú totožné ako ročník dozadu. Akurát, že "nespeváci" v porote už sa čo to priučili a vedia zo seba vypudiť aj niečo k veci a nielen: "Jé, hezky vypadáš!" alebo "Moc si mi sympatická!"... Vydržal som nejak do prvého dielu vypadávačky s tým, že zopár castingových epizód som nevidel. 1 epizóda má hodinu štyridsať (priemerná stopáž celovečerného filmu), šak to sa reálne často nedá dopozerať. SuperStar sa u nás vysiela príliš dlhý čas a výrazne tomu rok čo rok dochádza para. The Voice ma fakt bavil. Myslím, že to je niečo, na čo by sa mali Markíza a Nova v nasledujúcom období viac zamerať a SuperStar na pár rokov vypustiť. Avšak biznis je biznis... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama