Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když Nova oznámila, že se k letošnímu MasterChefovi připojí i pořad, kde proti sobě stanou v kuchyni naši známí porotci, poměrně jsem se těšil. Hned po dvou úvodních epizodách jsem byl ale přesvědčen, že tahle extrémně přeafektovaná šaráda mě dál zajímat nebude a zbytek epizod jsem už nechal bez mého povšimnutí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pravidelně zábavné a originální setkání tří top kuchařů Česka, kteří zjistili, že jim to před obrazovkou funguje, tak proč toho nevyužít, že? Tihle tři kuchaři jezdí různě po republice do zajímavých restaurací, za zajímavými kuchaři nebo na zajímavá místa. No a tam se sází a soupeří o to, kdo uvaří větší nářez. Pravda, jídla jsou to už úplně na jiné vlně než hamburská vepřová se sedmi, ale baví mě ten hec a ty scénky mezi, u kterých se vždycky rád zasměju. ()

Reklama

hematop92 odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji vaření. Mám opravdu rád Masterchefa. Mám opravdu rád Kašpárka, Punčocháře a opravdu nemám rád Forejta. Jdu prostě správnou cestou a v ničem se nemýlím. V čem jsem se ale opravdu zmýlil je tenhle hihi hoho balast. O herectví se nebavme. Jsou to kurde bele kuchaři, ale pokud si scénáristé a porotci myslí, že je rádoby vtipné jak nám Punčochář během vaření vypíná jednoho ragbistu za druhým, jak nám Přemek uvízne v balícím stroji, jak nám Kašpárek vaří ve vesmíru a kdesi cosi, tak to fakt vtipné není. 61 procent je špatný vtip, stejně tak špatný jak tento rádoby vtipný pořad. Kluci vařte, Přemku ty buď stále fresh a serte na to!!! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná a originálně pojatá kombinace road cookig show se skvělou ústřední trojicí. První řadu jsem sledoval vcelku pravidelně a mohu říct, že prvních pár dílů bylo fakt dobrých. Postupem času mi přišlo, že dochází nápady a že se tak trochu vaří z vody. Druhou řadu jsem již nesledoval, přesto za těch několik prvních dílů dám slušné 3 hvězdy. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem úplně všechny části (cca 8 asi), ale za mě super formát, který pokud tohle je novácký originál, má potenciál jít klidně dál do světa a rozvíjet se. Sice někdy (často) vybafne ta strojenost a umělost toho všeho, ale komediální talent a ta chemie mezi všemi, tak to působí dost opravdově a je tady cítit u každého dílu dost. 7.5/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)
  • Pořad sponzoruje automobilka Renault. (machonza)

Reklama

Reklama