Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucii se poprvé od rozvodu vyspala se svým bývalým mužem Jirkou a dostala se tak do složité situace. Tuší, že vztah s Jirkou by nakonec skončil stejně jako jejich manželství, protože Jirkova vášeň k jiným ženám je snad součástí jeho genetické výbavy.  Ale Jirka to tentokrát se svou proměnou myslí vážně. Informace, že se Jirka s Lucií dali opět dohromady, se rychlostí blesku šíří vesnicí, která se chystá na každoroční oslavu jejího založení. Veselici u vatry komplikuje sucho a požární opatření, to ale pomůže vyřešit architekt Veselý, čím si získává u obyvatel plusové body. Zda kladně zaboduje i u Lucie však nemá jisté. Zato je jisté, že oheň a hudba rozpoutaly vášně skoro u většiny obyvatel Poběžovic a stranou nezůstal ani Jirka. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

bourec 

všechny recenze uživatele

Terezu Kostkovou si autoři vzali v Temným kraji, a udělali z ní paní starostlivou, samaritánku a znovu zvěrolékařku, a celej seriál se bude motat mezi Vojtkem a Zachem. Ale na tohle už stokrát omletý klišé mě už nemůžou dostat k televizi.Fakt ne.20%. Znovu je hodnocení druhýho dílu i hodnocením celkovým. Ať už se to zlepší nebo ne. ()

Jansuper odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi  to líto, první díl působil tak že to bude jednoduchý příjemný zábavný seriál z krásného prostředí jakési vesnice, první díl za něco stál a bavil ale u druhého dílu sem se tak nudil a dělo se tam takové hovno že sem tento díl ani nedokukal, tak sem to prozatím s tím to seriálem vzdal, někdy třeba eště kouknu dál, třeba příští díly budou zase o něco lepší, ale tento druhý díl fakt zklamání a je to škoda nebyl to špatný nápad tento seriál, z příjemného prostředí vesnice, první díl vypadal že ten seriál bude docela dobrý ()

Zajímavosti (2)

  • Premiéru druhé epizody si nenechalo ujít 965 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Hasičský vůz je ACS 16 Praga V3S z roku 1957. (sator)

Reklama

Reklama