Reklama

Reklama

Vyjednávači

(seriál)

Obsahy(1)

Poznejte práci krizových vyjednávačů. Jakou roli sehráli při teroristickém útoku na olympijských hrách v Mnichově, při obléhání ve Waco či v moskevském divadle... Strhující seriál Vyjednávači kombinuje audio nahrávky a přepisy rozhovorů mezi únosci a policisty. Díky tomu vznikla věrná a detailní rekonstrukce, která zachycuje vteřinu po vteřině nechvalně proslulé situace, během nichž bylo nutné osvobodit vězněné rukojmí. Vyjednávači odhalují, jak se tyto složité události odehrávaly nejen z taktického, ale i z psychologického úhlu pohledu. Napínavé a nervy drásající rekonstrukce osvobozování rukojmích doplňují skutečné archivní záběry a úplně nové trojrozměrné digitální animace. Ty umožní lépe porozumět všemu, co se během vyjednávaní odehrávalo, k jakým dramatickým situacím docházelo a které strategie vyjednávání přitom byly využity. Nechybí ani komentáře a zážitky lidí, kteří to všechno skutečně prožili na vlastní kůži. Nebo expertní analýzy dvou profesionálních vyjednávačů. Ponořte se společně s námi doprostřed těchto krizových situací. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prípady riešenia terorizmu, ktoré väčšinou vďaka schopnostiam vytrénovaných kecálkov dopadli dobre, ale jedno je v popise zavádzajúce. Vraj ide o strhujúci seriál. Nuž, trocha prisilné slová. Tým suchým výpovediam chýba život, napätie človek ani nepostrehne, takže neviem, čo ma malo strhnúť. Skôr ma to svojou dĺžkou strhalo. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Dal bych 4, kdyby to nebylo politicky motivované. Největšími experty na vyjednávání jsou u francouzského seriálu - wait for it - Francouzi. Začíná to megaprůserem v Mnichově a totálně zpackané akci na záchranu Izraelců na olympiádě. Pak se přesuneme do Waco v Texasu a samozvaným synem božím a jeho ovečkám. Další průser, ale aspoň někdo to rozchodil. Pak únos ve školce ve Francii a letadlo z Alžíru do Paříže - 0 mrtvých civilistů. Tady si společně zatleskáme. Ach, nejsme my žabožrouti skvělí?!? No a pak jedeme do strašlivého Ruska, kde Vladimír vládne pevnou rukou a ze svých pozic neustoupí = hodně, hodně mrtvých civilistů. Nechci nic zlehčovat a ani obhajovat Ivana. Ale je rozdíl mít jednoho vyšinutého (ikdyž technicky zdatného kutila) a 40 čečenských vojáků s 850 lidmi v divadle. Zákrok na letadlo - ok. Je to vážně uzavřený válec. Ale měli jste mega štěstí. Mega. Borci to prokaučovali, nebyli zkušení a nechali se utáhnout na nudli. Jak jste se ukázali v Bataclanu nebo Charlie Hebdo? To už je new age terrorism. Dobrý seriál. Odhodlanému člověku ale nezabrání nikdo udělat to, co chce. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama