Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jestli se nebudu koupat já, pak se nebude koupat nikdo. První Záhorská koupačka je posvátný rituál, ale státní hygiena je, zdá se, proti. Mračoun na jejich webu dělá Davidu Srovnalovi (M. Myšička) vrásky, zatímco Rubal (R. Holub) je šílený z jeho náčelnictví. Má tahle situace vůbec řešení? (Česká televize)

Recenze (20)

Jonatána 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn díl, jen moc nechápu, proč musel být záběr na chloubu páně Majera. Po pravdě řečeno, ani jsem to nezaregistrovala, až po přečtení komentářů tady jsem si to pustila znovu a je tam. No, kdyby nebyl, za mě by to bylo mnohem lepší. Všichni z výrazu Ivany Chýlkové pochopili, že ho viděla a záběr na Majerův zadek byl o dost estetičtější. Nic proti pánům a jejich chloubám, ale fakt je dost hezčích věcí na pohled. :-) ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm. Evidentně jsem imunní vůči serialsyndromu. (S přibývajícím počtem dílů přibývá otupělost, tolerance a postupně je divák vtažen i do úplné pitomosti a nakonec se mu to začne i líbit.) Naopak mi přijdou dialogy a chování postav čím dál hloupější. Včetně "děje", či spíše konstrukce "díla". Pitvoření balené milfky je opravdu zážitek. Zrovna tak jako pokerpóza jejího protějšku - snad ve stylu agenta W4C...? Tohle nezachrání ani olbřímí moudí. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tvorba Petra Kolečka se mi vždycky líbila, protože jeho humor nebyl prvoplánový a postavy byly originální, životné a přes všechen svůj nemalý svéráz uvěřitelné. V "Osadě" jde ale ve všem všudy o mnohokrát omletá klišé a místo postav zbyly jen karikatury. Epizody které jsem dosud viděl vypovídají zejména o ztrátě. Soudnosti na straně tvůrců a času na straně diváků. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Premiéru epizody sledovalo 976 tisíc diváků (15+), čímž se epizoda stala nejsledovanějším pořadem pátečního večera po 20. hodině. (rublik05)
  • Ve scéně, kde Michal Franěk (Stanislav Majer) telefonuje s kolegou, má na telefonu rozsvícenou zamykací obrazovku, takže žádný hovor ve skutečnosti neprobíhal. (SONY_)

Reklama

Reklama