Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výstřední policejní psycholog Kamdev Singh (Anupam Kher) dostane neotřelý nápad, jak usmířit dvě rozhádané gangsterské rodiny, jejichž osobní válka už léta terorizuje celé město. Chce přimět jejich děti, Rahula (Shahrukh Khan) a Priyu (Raveena Tandon), aby se do sebe zamilovaly. Věří, že láska mladého páru dokáže ukončit nenávist jejich otců. (rikitiki)

(více)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Indický Romeo s Julií potkávají Othella za přítomnosti karikatury psychologa. A je to podívaná letitá, plná legračně svůdných tanců a přehrávaní s koulení očima a výhružnými hláškami. Kde se vůbec neřeší, že jde o rodiny gangsterů a velcí kmotrové se starají snad jen o to, aby jim na hlavách držely tuhé vlny prapodivných účesů. SRK běhá, skáče, jezdí na motorce a dokonce i amatérsky hasí, plný mladické energie a smyslu pro přehnané melodrama. SHRNUTÍ: Pro pokročilejší fanoušky Bollywoodu, kteří se nebojí ani jeho vykopávek. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Poriadne strelená zamilovaná komédia tradične zavŕšená drámou. Nenechajte si ujsť Anupama v ženských šatách ako sexi zvodkyňu, určite to stojí zato. Hudba je veľmi podarená a celkovo film pôsobí príjemným dojmom, je zábavný a dobro zvíťazí nad zlom. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Dva znepřátelené gangy sužují město, a proto se policie rozhodne zakročit. Je povolán policejní psycholog, který má pomoci problém vyřešit. Jeho plán je zdánlivě jednoduchý, ale jeho provedení již tak snadné nebude. Oba protivníci se už dlouho znají, kdysi byli blízcí přátelé a mají navíc každý dítě. Jeden dceru a druhý syna, a tak jde jen o to, aby se ti dva mladí setkali a malinko je popošťouchnout k tomu, aby přeskočila jiskra vzájemné lásky. Obě rodiny se poté dají dohromady, přestane válka v ulicích a vše negativní co přináší prostým lidem. Plán je dobrý, ale né vždy a vše podle něj vychází, a tak to ze začátku nevypadá příliš nadějně, neboť láska ne a ne přijít, ale poté... První půlka filmu je až hloupoučká a moc tlačí na pilu rádoby vtipů. Nemá to ani moc hlavu a patu. Druhá půlka je už to, co jsem očekával a vše se zvážní, ale ani poté to prostě není dějově ono. Chování postav na samém konci jsem opravdu nechápal. Nebýt jedné z nich, která to zachránila, tak si řeknu, že jsou to opravdu všichni hlupáci. Tedy mimo ústředního mladého páru, který se za svou lásku bije co to jde i přes všechny komplikace a policejního psychologa, který je sice mimoň, ale sympatický. Film je plný písní, žel bez titulků, což je škoda. Píseň z přípravy svatby, cesty na nákladních autech a píseň milenců oddělených zdí jsou pro mě jasní favorité, ale ani zbytek se nemá vůbec za nic stydět. Parádní devadesátky se vším všudy. SRK, Raveena a Anupan Kher to jasně rozsvítili, ale ten děj a zpracování... Tři slušné hvězdy a to zasloužené, prostě průměr. Někde to bylo lepší a někde se to prostě úplně nepovedlo. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Hodne zajimavy pokus o to vykrocit aspon trochu z dobovych klise tim, ze je zparoduju na max. Prekvapive i zamysleny humor tu docela funguje (rarita;). Na konci uz to sice neudrzi a parodie se vraci spis na zdrojovy level, ale i tak palec nahoru. A musim taky ocenit postavu Anupama Khera, slusny tanecek. ()

Reklama

Reklama