Reklama

Reklama

Den poté

  • USA The Day After Tomorrow (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Den nezávislosti přichází film plný napětí, akce a ohromujících speciálních efektů. Globální oteplování zapříčiní počátek nové doby ledové, tornáda srovnají se zemí Los Angeles, přílivová vlna zaplaví New York City a celá severní polokoule zmrzne. Klimatolog Jack Hall (Dennis Quaid) musí projít rostoucí superbouří, aby zachránil svého syna (Jake Gyllenhaal), tváří v tvář mocnému nepříteli, s jakým se ještě nesetkal, matce přírodě! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (900)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Musel by som fakt dlho rozmýšľať, aby som si spomenul na hlúpejší hollywoodsky film. A teraz neuvažujem len v kategórii "drahých áčkových blockbusterov", imbecilita tejto emmerichovky je porovnateľná s hrôzami novodobých seagaloviek či iných direct-to-DVD sračiek. Napr. predchádzajúci Rolandov film Patriot je oproti tomuto špičková dráma oscarových parametrov. Čo je však najhoršie, Deň po tom nemá ani štipku nadhľadu a béčkovej zábavnosti, ktoré robia z podobne hlúpeho (ale priznane) Dňa nezávislosti dokonalý divácky zážitok. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Emmerich je pořád jako malé dítě, co si postaví model města z plastu a pak vezme kladívko a rozmlátí ho na prach. Jednou na něj navíc vypustil Godzillu, dneska ho zavřel do mrazáku. Co nás čeká příště? Ale nemůžu si opět pomoct - všechno to krásně bouchá a digitálně zamrzá, ale logika a jakýkoliv náznak hlubších emocí jde úplně stranou. Pár momentů mě donutilo rozesmát se na celý sál a to ani nedomýšlím, co s filmem v našich končinách provede český dabing. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tohle byl drahý film a je to na něm vidět. Bohužel "pouze" vidět, protože scénář (ale nejen on) mi přijdou dost odfláklé. Že jde o film plný klišé všech katastrofických filmů by mi zas tak nevadilo, kdyby měl alespoň NĚCO trošku jinak, zvláštně, třeba výborné herce (viz.Twister) nebo trochu vtipu (viz.Den Nezávislosti), ale to zde nehrozí. Nebudu řešit dějové a logické chyby, to bych popsala stránku. Den poté mi prostě přišel jako naprosto zbytečně vyhozených několik desítek miliónů Dolarů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harald Kloser a Thomas Wanker: 1. The Day After Tomorrow [3:27] ,2. Tornado Warning [2:01] ,3. Sam! [1:18] ,4. Tidal Wave [3:14] ,5. Body Heat [1:51] ,6. Russian Ghost Ship [1:25] ,7. Hall's Plan [0:53] ,8. Rio Grande [1:11] ,9. Bedtime Story [2:04] ,10. Blizzard [2:18] ,11. Superfreeze [3:04] ,12. Cutting the Rope [3:29] ,13. Because of You [2:29] ,14. President's Speech [4:20] ,15. The Human Spirit [3:37] ,16. Burning Books [1:43], ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica The Day After Tomorrow poteší, ale ničím neprekvapí. Všetko sme to už videli v traileri. A druhá už len nudí a nudí. Síce nie najblbší sci-fi počin Rolanda Emmericha, ale najmenej zábavný. Zatiaľ čo Stargate a Independence Day boli úprimnými hračkami priznaného dospelého dieťaťa, The Day After Tomorrow je vážne sa tváriaca dráma o veľké veci sa snažiaceho priemerného filmára. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (24)

  • Téměř všechny katastrofické jevy, zachycené ve filmu, se ve skutečnosti mohou stát, jen ne tak rychle. Ve skutečném životě by příroda na takovéto změny potřebovala stovky let. (imro)
  • Roland Emmerich našel insipiraci pro film v knize „The Coming Global Superstorm“ od Arta Bella a Whitleyho Striebera. (imro)

Související novinky

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama