Reklama

Reklama

Recenze (8)

SeBig 

všechny recenze uživatele

No Exit a nakonec se ten exit našel. Těšil jsem se celou dobu na fight Thorsen vs. Wincott, ale docela to na konci pěkně odflákli. Film mě jinak celkem bavil hlavně kvůli Wincottovi a hudba taky nebyla k zahození. Ty souboje mohli být ale fakt líp natočený. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní béčková vykrádačka Běžícího muže, které nepomůže ani Swen-Ole Thorsen v jedné ze záporných rolí. Je to velká škoda, protože Wincott je v tomhle filmu ve vrcholné formě a zasloužil by si mnohem víc, než jen neoriginální akční historku, proloženou žvásty o škodlivosti médií. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Bez východiska je show přenášená televizí, v níž se bojuje na život a na smrt. (Jako Běžící muž). Jednoho chlápka v ní přinutí bojovat a on k překvapení všech vyhrává. O dobré dvě (až tři) hvězdičky horší než Běžící muž. Nebavilo mě to ()

jerzy1976 

všechny recenze uživatele

Film s Wincottem, co mi v "devadesatkach" unikl. Tak jsem to napravil. Jak už je zde psáno  - kombinace Running mana s arénovkou. Zopakoval jsem si teď pár filmů s béčkovými karate hvězdami a až teď vidím, že Wincott se snažil ve filmech kromě bojování i hrát a vnášet do nich dramatično:-) Což mě tehdy jako klukovi vadilo  - ale až teď mi to došlo. Pro mě je Wincott nejlepší v Martial Law 3, kde se ještě hlavně pral a "nehrál" Pamatuju si, jak mě děsně tehdy nudil a zklamal film Donor. Tady je tedy zajímavý zapornak - Svena bych tady nečekal. Spíš role přesně pro Huese:-) Ale jo, dalo se. ()

Reklama

Reklama