Reklama

Reklama

Josefina Mutzenbacher 2

  • Západní Německo Josefine Mutzenbacher II - Meine 365 Liebhaber (více)

Obsahy(1)

V dalším pokračování tohoto bestselleru potkáváme Josefínu již jako Vídeňskou prostitutku, která při jedné ze svých štací společně s kamarádkou narazí v parku na postřeleného muže (Adrian). Děvčata nemají ani tušení, že Adrian je mužem z vyšší společnosti, který byl raněn v souboji. Po ošetření doktorem je však stále v kritickém stavu a za nic na světě nesmí usnout. A tak Josefína vypráví jeden pikantní příběh ze svého života za druhým, aby ho zachránila. Když už je Adrianovi lépe, vymyslí ďábelský plán, jak se pomstít svým sokům. Z Josefíny se tak díky převleku stává „komtesa“ Kyric-Pyric a jejímu vstupu do lepší společnosti nestojí nic v cestě… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Mírně lepší než jednička, ale stejně… Kurt Nachmann je režisér bez talentu, bez humoru, bez kreativity. Jeho filmy, většinou dobové, nemají nic, čím by si dokázali diváka získat. Naštěstí už nedostal možnost natočit ještě další pokračování. Chabý děj doplněn o stejné herce jako minule navíc s naprosto zkratkovitým koncem. Je to škoda, protože Christine Schuberth má své přednosti a určité kouzlo. Tady to bohužel jde vše do ztracena, už zase! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Roaowr, frustrace! Pokračování chytrého erotického filmu v prvních minutách vypadá, jakoby Sergej Ejzenštejn aplikoval své zásady intelektuální montáže na heimatfilm a spolu s dynamickým střihem aplikoval i prudké nájezdy kamery. Bohužel, zbytek filmu (stopáž 82 minut) je únavná, zflikovaná historka, ve které se veškerá sexuální aktivita simuluje a kromě občasného poprsí či dámského zadku jinak není nic vidět. Mám pocit, že i jednička byla odvážnější... Jak je špatným zvykem Europe Production, na DVD se vyskytuje pouze německá a česká zvuková stopa, žádné titulky. Jo a držte se - režie českého znění Karel Coma! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pokračování původní Pepy s Christine Schuberth se skutečně zúčastnil i někdejší idol prvorepublikových filmů Rolf Wanka (naštěstí v roli postaršího lékaře)... Nic proti fenoménu Mutzenbacher, ale pro něj to byl jeden z mnoha pověstných hřebíků do rakve upadající kariéry. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Jednička nestojí za moc,a tohle už téměř za nic. Je to tak pitomoučké, že to nelze omluvit ani dobou vzniku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama