Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět jsou tady a lepší než kdy jindy! Nezdolní Cleveland Indians, kteří se z konce tabulky dostali až na její vrchol. Ve ztřeštěné sezóně první ligy se nyní potýkají se slávou i s požitky z ní vyplývající. Lehkomyslný nadhazovač Rick Vaughn (Charlie Sheen), chytač Jake Taylor (Tom Berenger), samolibý polař Roger Dorn (Corbin Bernsen) a další jsou v tomto zábavném pokračování připraveni ke zcela novým dobrodružstvím. Harry Doyle (Bob Uecker) je opět ve své kabině s barvitými komentáři, majitelka týmu Rachel Phelpsová
(Margaret Whittonová) intrikuje na plný plyn a Randy Quaid se připojuje k této sestavě jako skvělý ukecaný fanoušek. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšné komedie o slabém týmu, který dokázal vyhrávat. Ve druhém díle se vrací původní postavy a herci (pouze Wesley Snipes je zde nahrazen O. Eppsem). Tentokrát tým usne na vavřínech a stále prohrává...Mě to nepřijde horší než jednička, je to sice téměr to samé, ale dokáže to pobavit a o to jde. 3 hvězdy zasloužené // Druhá projekce prostřednictvím kanálu MGM. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu druhú sezónu. Tá prichádza hneď s niekoľkými zmenami pričom najdôležitejšou je rošáda hlavných postáv, pri ktorej Berenger odovzdáva štafetu ambicióznemu Sheenovi. Zápletka so "stratou osobnosti" znovu nespravila test z originality a tak sledujeme ako Charlie opúšťa rolu rebela, Woodoo man presedláva na Budhu a Snipes pričuchne k akčnej kariére, pričom samotného herca musí vo filme (celkom obstojne) zastúpiť náhradník. Inak zvyšok je ako za starých čias, loptičky lietajú kolom, ožralý komentátor perlí ostošesť a nabúšený návrat na výslnie zaváňa nostalgiou. Čo prekáža je občasná scenáristická sterilita a otravná postava šaškujúceho aziata, inak oddychovka na nedeľné popoludnie ako vyšitá. ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke nastali tieto zmeny: vymena starsej generacie za novu - uloha Tom Berengera sla do uzadia, naopak do popredia sa dostala postava (mimochodom vyborneho) Charlieho Sheena. Postava, ktoru hral Wesley Snipes ostala, ale uz ho nehral dotycny menovany, ale Omar Epps. A do tretice, bolo badat zlepsenie kvality obrazu - predsalen tych 5 rokov medzi filmami spravilo svoje. Inak kvalitativne na rovnakej urovni ako jednotka, takze nemozem dat viac. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nuž druhá časť už nebola tak skvelá, kleslo to do priemeru, ale hlášky a vtipné postavy zostali. Ak máte radi šťastné konce aj z priam nemožného, tak tento film môže byť pre vás, je to oddychovka, v ktorej sa riešia bežné ľudské problémy, zaujímavo nadväzuje na svojho predchodcu, ale zaujímavosť, zábava už nie je tak prekvapivá, možno vás ale je prekvapím výrokom, pretože pre mňa to nemalo gule. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ som tento film vydel skorej ako prvú časť. Ale i tak ma zaujal svojím humorom, kde je velmi cítiť, že sa jedná o film Davida S. Warda. Proste Charlie je pecka!!!! Niektoré hlášky ma dostali. Ale celkovo je film "prázdny" Oproti mnohokrát spomínaným Horúcim Strelám je toto len slabý odvar. Ale zase tot je čistá komédia. A nie paródia. 64% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film mal premiéru v rovnaký víkend ako športová komédia Šampióni 2 (1994), v ktorej si hlavnú úlohu zahral brat Charlieho Sheena (Ricky Vaughn), Emilio Estévez. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes si nemohol zopakovať úlohu Willieho Maysa Hayesa z pôvodného filmu, a tak ho nahradil Omar Epps. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama