Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lawson Russell je právník, jenž slavil úspěch obhajováním bohatých lidí, kteří nemuseli být za každou cenu nevinní. Při procesu s Thurmanem Parksem už ale nedokáže pokrytecky hájit vraha a rozhodne se na čas odejít. Potká staršího spisovatele Marlowa, který mu dá přečíst svůj vynikající thrillerový příběh, v němž chybí pouze posledních šest stran. Když Marlowa najdou druhý den mrtvého, Russell se rozhodne knihu dokončit a vydat ji jako svou vlastní. Zanedlouho se objeví detektiv Dubose, který zjistil, že vraždy, popsané v knize, se skutečně odehrály. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to jako příběh například ze seriálu Věřte, nevěřte, kde muž který kopíruje cizí myšlenku a díky tomu si přijde na HODNĚ VELKÉ PENÍZE a stane se HODNĚ SLAVNÝM, a nakonec dopadne špatně. Ale co se týká filmu, tak si myslím že se opravdu povedl! Od celkem matného začátku po dost akční konec,napínaví děj je v tomto filmu rutinou. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerne natočený film, po technickej stránke len priemerný a vizuálne neatraktívny. Herecky nepríťažlivý až na známejšieho Cuba Goodinda Jr. Dej je na druhej strane celkom fajn a námet stojí za to. Vedel by som si predstaviť film s touto tématikou, ktorý má masívnejšiu produkciu, reklamu a rozpočet. Je to v podstate dobrý film, len mu chýbalo väčšie nasadenie a reklama, aby upútal viac ľudí. Napíš si svoju smrť má veľký potenciál. 65% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mrtvý právník, dobrý právník.. Laciný look Věřte, nevěřte, vše dopředu naznačující fušerská práce maskérů a mladej Cuba Gooding, který se do své role hodil asi jako krevní konzerva jehovistovi. Vše naštěstí zachraňují cynický detektiv Berenger a dobře vymyšlený příběh, který by si zasloužil mnohem profesionálnější (dražší) zpracování, ale to by zase nemohl tak dobře těžit z toho, že se nulová očekávání mnohem snadněji naplňují. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Podle mě vcelku kvalitní nadprůměrný krimi thriller s vynikajícím Goodingem Jr. v hlavní roli. Docela bych se přimlouval za dvě věci. Za lepší hodnocení zde a pak za kvalitně zafinancovaný remake, protože námět je to velice zajímavý a poutavý a já jsem se ani chvíli nenudil, ač i zde bylo pár předvídatelných okamžiků. V kterém filmu dnes nejsou, že??? ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Podrazil v soudní síni svého klienta. „neměl se usmívat“, za což mu byla doživotně odebrána právnická licence, „morálka je drahý luxus“. Takže se živí rybařením a pokouší se napsat knihu, jenže „psaní je těžká věc“ a najednou drží v rukou brilantní rukopis, jehož autor náhle zemřel. Tak proč si ho nenechat, nevydat ho pod svým jménem a vychutnat si úspěch. Taková šťastná náhoda. A o to větší překvapení, když zjistí, že je autorem knihy, která je něco mnohem víc než dobře napsaná beletrie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA ve městech New Orleans, Key West a Los Angeles. (GASTON73)

Reklama

Reklama