Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve škole v chudinské čtvrti to není bezpečné, o čemž se přesvědčí i zdejší učitelka, která je vážně zraněna jedním z členů školního gangu. Znenadání se objevuje její přítel Shale, který prahne po odvetě a proto se do školy za zraněnou učitelku vetře jako její suplent. Je jasné, že s žáky nebude legrace, ale vtip je v tom, že Shale je dočasně nezaměstnaným příslušníkem elitního komanda. (ČSFD)

(více)

Recenze (12)

bourec 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo, než sem narazil na v český podpoře stažitelnou kopii. Ale ta jedna hvězda jde nemilosrdně dolů, Celkem amatérsky natočenej akční thriller, v kterým vyniká zejména prkennej Berenger. Obsadit tam Seagala, a to byl rok 1996, což bylo pro Stevena zlatý období, tak to byla jinačí pecka. takhle jen průměrná, neohrabaná záležitost, kterou si Mandel jméno neudělal. 50%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý netradičný mix hororového prístupu Class of 1999 a seriózneho filmu zo školského prostredia o problémových študentoch typu Dangerous Minds. Tentokrát školu ovládne drogový gang a tak musí v utajení nastúpiť vojenský žoldnier, takže vo finále sa dočkáme prestrelky jak z Ramba. Do hlavnej úlohy by sa tam v tej dobe dokonale hodil Seagal a s tou jeho aurou neporaziteľného Casey "Kurva" Rybacka by tam perfektne zapadol, keďže aj tu má celý čas hlavný hrdina navrch pred tou bandou dementov. Takisto by tu mal priestor na poúčanie tých nezbedných narkodílerov a zároveň by bitky vyzerali pôsobivejšie a uveriteľnejšie ako keď sa v nich mláti Berenger, ktorému som to príliš neveril a ani som ho nikdy príliš nemusel. Aspoňže vo vedľajších úlohách sa mihne pár béčkových drsných sympaťákov. Či už v tej dobe dobre vyzerajúci chudý Forsythe alebo Guzmán. Ten mix seriózneho prístupu a tupého béčka k sebe príliš nepasuje, ale je to celkom zábava s dostatočnou porciou solídnej oldschool akcie. Takže celkom spokojnosť a už sa teším na ďalšie diely, ktoré by vďaka striedmej stopáži mohli mať aj svižnejšie tempo. 6/10. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní akčňák s charismatickým Berengerem v hlavní roli, který kazí hlavně zbytečně výchovná linka. Místo aby dal Berengerův ranař všem žákům po držce, začne je vychovávat. No i přes tohle malé škobrtnutí, solidní zábava plná povědomých tváří. A Ernie Hudson jako drogový překupník a ředitel školy v jednom taky docela ujde. 7 / 10 ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Na Grammy pro Coolia za Gangsta's Paradise z Dangerous Minds ještě nezačal usedat prach, a někoho napadlo, že by to chtělo natočit něco, co to posune na další level, a bude se tam hodně střílet. Takže zdejší střední škola je prolezlá narkomafií, a problém jde z dobré vůle řešit nájemný žoldák, co mu záleží na jeho přítelkyni učitelce... a dobrá zpráva je, že pokud zvládnete ignorovat, že zápletka je jak z Hurvínkových představ o organizovaném zločinu, tak Tom Berenger si to tu dává v mentorské poloze velmi slušně, a partička jeho bratrů ve zbrani je víc než sympatická. A stejně tak gangsteři jsou slizcí jak to jenom jde. Musím ocenit i akční scény, respektive ty, v nichž se střílí. Dost se tu totiž bojuje i "mano a mano", a tam má Suplent značné rezervy;) Na to jak ukrutnou devadesátkovou slátaninu jsem čekal, jsem byl příjemně překvapen. Ale zvažte si, jestli na to chcete opravdu vynaložit ten čas - nejlepší scény kolují po internetu, a o moc víc vám to po těch skoro třiceti letech nenabídne. Nejsou to ani Nebezpečné myšlenky, ani Mizerové. 60% za solidní řemeslo, které se toho nebojí. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama