Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cherry Falls je malé pokojné mestečko, ale iba dovtedy, kým tu nezačne vyčíňať masový vrah. Po tom, ako je nájdené už tretie zavraždené dievča, vyjde najavo, že vrah si vyberá obete výhradne panny. Šerif Brent Marken v snahe ochrániť mladé dievčatá, a predovšetkým svoju dcéru Jody, urýchlene varuje obyvateľstvo pred nebezpečenstvom. Avšak ani táto výzva nezabráni ďalšej vražde. Šerif začína tušiť, kto by mohol byť za vraždy zodpovedný, ale všetko si necháva pre seba až do príchodu agentov FBI. Medzitým sa medzi študentkami rozšíri správa, že jediným spôsobom, ako si zachrániť život, je prísť čo najskôr o panenstvo. Jody, ktorá je stále pannou, si uvedomí, že práve ona by mohla byť kľúčom k záhadným zločinom, a tak sa rozhodne prevziať všetko do svojich rúk... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Cherry Falls je městečko s největší frekvencí puberťáckých paniců a panen na světě. Zároveň tam mají debilní policejní sbor, páč nikoho za celou dobu nenapadne zásadní otázka: Jak asi vrah může vědět, že jeho oběti jsou panny? Takhle magorská komunita si samozřejmě o nějaký ten masakr vyloženě říká. První půlka je v pohodě, druhou pohřbívá režijní a scénáristická strnulost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Docela solidní slasher, který nemá daleko do parodie. Kdyby se tam netlačil a postupoval v nastaveném začátku jistě by se to odrazilo na hodnocení. Cherry Falls je zapadákov ve kterém řádí sériový vrah, který si vybírá dívky, které jsou ještě panny. Vražd přibývá a vrah stále uniká. Je to dobrá tipovačka pro diváka, protože vrahova identita zůstává až do závěru skryta. Film nasadil dobré tempo, vraždy vypadají dobře, herecké obsazení rovněž, ale film se začne brát postupem času méně vážně a to si mohl odpustit. Současně je to také jedna z odlišností a snahu odlišit vnímám pozitivně. V hlavní roli se objevila zesnulá Brittany Murphy. 60% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden pár zo školí je chladnokrvne zavraždený a pomalí sa na tej škole začína šíriť panika.No a vrah si pomalí v Cherry Falls robí silnú reputáciu ako vrah panien a panicov.A že vraždy sú dosť precízne vynaliezavé o tom niet pochýb.Postavy sa chovali sprostučko a niektorý mi tak nejak liezli na nervy,a ten vrah stou vlasatou hrivou bol čisto je..í a neskutočne trápny.Mňa ešte tak vrah nevytáčal ako práve táto vlasatá kreatúra.Nielen že príbeh je otrepaný,predvídateľný ale aj celkové spracovanie bolo z tých fádnejších a vôbec nemal čím prekvapiť.A ta koncová pointa bola predvídateľná ako prase.Jeden s tých slabých teen slasharov. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Aha.....takže aby bylo jasno proč jsem dala jednu hvězdu takové p**ovině - jednoduche vysvětlení je Brittany Murphy. Zbytek filmu byl bez nápadu, nestrašidelný ale morbidní a d*mentní. Nepochopím zápletku typu všichni uspořádáme sex párty aby všechny holky přišly o panenctví protože vrah zabíjí hlavně panny?!To je asi novodobá americká filozofie jako "zapůsobit" na své diváky, jelikož se všechno točí kolem sexu nejen v televizi ale i v mozcích těch zabedněnejch věcí se třema nohama tak se jako výsledkem toho máme dívat na takovéhle filmy? Nebudu pořád opakovat ta klišé, že postavy vlezou do nejtmavších koutů a do opuštěných domů jenom tak jakoby to bylo normální...Nejhorší herecké výkony bez pochyby tento film patří mezi s**čky ale jak jsem již říkala Britt Murphy si nezaslouží, aby bylo její herecké umění vláčeno po zemi jenom proto, že dostávala děsné nabídky na filmy. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Mezi omladinou na americké střední škole řádí vrah.Na rozpárání, rozřezání a přibití si vybírá pouze panny a panice (jak pozná panice, vážně nevím). Takže rada pro „rizikovou“ skupinu zní, sexem rychle spaste vlastní život.Jediná zábavná část tohoto hodně mizerného horůrku byla v okamžiku, kdy „ohrožená skupina“ poslouchala rady před „velkou nocí“ od své zkušené spolužačky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o jediný neaustralský film režiséra Geoffreyho Wrighta. (ivishka)
  • Do hlavní role šerifa byl původně navržen Stephen Lang, kterému však natáčení nedovolila účast na dalších projektech. Později poznamenal, že jediným důvodem, proč chtěl být součástí obsazení, bylo znovu spolupracovat s Brittany Murphy. (ivishka)
  • V Amerike sa film do kín nikdy nedostal, nenašiel totiž distribútora. Nakoniec bol po neúspešných pokusoch predaný USA Films, ktorá ho vysielala v televízii na USA Network. Tým pádom sa stal najdrahším televíznym filmom v Amerike s rozpočtom 14 miliónov dolárov. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama