Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Zak Gibbs se zlobí na otce George, profesora fyziky, že se stará o svou vědu víc než o vlastní děti. V té době si NASA, která financuje laboratoře Quantum Tech, uvědomí, že vyvíjená technologie hyperčasu by mohla být zneužita proti USA. Rozhodne se výzkum zastavit. Excentrickému vědci dr. Earlu Doplerovi se podaří výsledek výzkumu poslat bývalému učiteli, kterým není nikdo jiný než George Gibbs. Přístroj vypadá jako hodinky, ale ve skutečnosti je to urychlovač, který zrychlí uživatele hodinek a jeho nejbližší okolí tak výrazně, že okolní svět vypadá, jako by zamrzl. Hodinky se dostanou Zakovi do rukou a s kamarády Meekerem a Francescou je použijí k řadě pubertálních žertíků. Velmi záhy se však ukáže, že v hyperčase nejsou sami. V patách mají tým agentů se šéfem Quantum Tech Henrym Gatesem, který je odhodlán zmocnit se stroje za každou cenu. Unesou profesora Gibbse a přinutí ho dokončit Doplerův hyperčasový projekt, s nímž chce Gates ovládnout svět. Jenže nepočítá s partou teenagerů, kteří si uvědomí, že ve hře jsou mnohem vážnější věci než jejich hyperčasové legrácky… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Han22 

všechny recenze uživatele

A budeme zvedat hodnocení. Tahle ulítlá komedie totiž jakoby vypadla z 80. let a to se vším, co na té době miluju. Teenageři, ulítlý hlášky, šílený honičky, vůbec ne blbý humor (kolik srandy se dá užít se zastavením času a následnou pomstou všem prudičům). K tomu pohodová poprocková muzika, kterou jsem v té době poslouchal (Smash Mouth, Blink 182, Nickelback, Simple Plan), fajn efekty (zpomalování aut) a originální "přestřelky" s paintbolovými pistolemi. No a jako bonus docela fajn sci-fi příběh, který se dá brát vážně, ale ne natolik, aby se člověk nebavil. Frakes jako režisér nezklamal, aspoň mě ne. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Zloději času je ve všem průměrný, nezajímavý, v první polovině celkem ucházející a občas vtipný, ale v poslední půl hodině šíleně nudný film, který dávají na Nově v neděli dopoledne, a pokud u toho budete dělat tak 10 dalších věcí, nebude to zas tak špatný. Nejzajímavějším na celém filmu je, že ho režíroval ten panďulák z Věřte nevěřte :-) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +příběh, námět, dobrá hudba, pěkné efekty -škoda že jich není víc, škoda že není o něco hvězdnější obsazení, v některých scénách trošku vázne logika/// Rozhodně docela překvapení. Vůbec tohle téma „hrátky s časem“ je u mě velice vyhledávané. Začátek a některé scény jsou trošičku infantilní, nebo trošku nemastné neslané a chybí zde i moment překvapení (poprvé jsem film viděl před 3 lety). Ovšem není to nic hrozného, a dokonce právě i u druhého zhlédnutí jsem měl občas pootevřenou pusu. Ohledně herců, efektů a hudby, řekl bych, že vše plní svůj účel tak jak má. Sem tam mám pocit, že to není stoprocentní, ale to vůbec nevadí. Ve výsledku je to zajímavá podívaná jak pro teenagery, tak i pro starší publikum./// Celkem 72%/// 9.6.2013 zhlédnuto potřetí. Nikdo z herců se moc neprosadil, nicméně zábava zůstává a efekty kupodivu nestárnou. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Jednoduché teenagerské sci-fi. Je to ten typ filmu, který stačí sledovat jedním okem a nic podstatného vám neunikne. Solidní zábava se slušnou porcí logických nesmyslů, které mě ale díky lehčí formě filmu nijak nerušily. Použité efekty byly na dobré úrovni - dokonce jsem se přistihl, že jsem byl chvílemi v úžasu. A dočkáme se očekáváného nečekaného zvratu, všichni hodní jsou zachráněni, všichni zlí jsou za mřížemi a hlavní hrdina získá srdce nejkrásnější dívky na škole. Prostě jednohubka, která nemá ambice být legendou. Bylo by to za čtyři, ale ještě jednu hvězdu strhávám za nejslabší část filmu, což je souboj ve scratchování. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Podbízivá lacinost pro teenagery. A je to zase tady. Americký teenager a pěkná holka, supervynález k průniku časem, (ne)dorozumění s otcem, DJ´s a Blink 182, prostě guláš pro U. S. schoolers, jak se patří. Spousty nelogických nesmyslů umocňují zřejmou scénáristickou neschopnost napsat příběh s hlavou a patou. Pouťový design hodinek symbolizuje celkové vyznění filmu. Kdo chodí rád na Matějskou, ten se pobaví. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevuje velké množství počítačů Apple. Francesca (Paula Garcés) vlastní iBook G3 "Clamshell", Earl (French Stewart) používá pro svůj výzkum Powerbook G3, počítač v Zacově (Jesse Bradford) pokoji je iMac G3 a v laboratořích si můžeme povšimnout velkého počtu PowerMaců G4 a iBooků G3. (Kungfucius)

Reklama

Reklama