Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Zak Gibbs se zlobí na otce George, profesora fyziky, že se stará o svou vědu víc než o vlastní děti. V té době si NASA, která financuje laboratoře Quantum Tech, uvědomí, že vyvíjená technologie hyperčasu by mohla být zneužita proti USA. Rozhodne se výzkum zastavit. Excentrickému vědci dr. Earlu Doplerovi se podaří výsledek výzkumu poslat bývalému učiteli, kterým není nikdo jiný než George Gibbs. Přístroj vypadá jako hodinky, ale ve skutečnosti je to urychlovač, který zrychlí uživatele hodinek a jeho nejbližší okolí tak výrazně, že okolní svět vypadá, jako by zamrzl. Hodinky se dostanou Zakovi do rukou a s kamarády Meekerem a Francescou je použijí k řadě pubertálních žertíků. Velmi záhy se však ukáže, že v hyperčase nejsou sami. V patách mají tým agentů se šéfem Quantum Tech Henrym Gatesem, který je odhodlán zmocnit se stroje za každou cenu. Unesou profesora Gibbse a přinutí ho dokončit Doplerův hyperčasový projekt, s nímž chce Gates ovládnout svět. Jenže nepočítá s partou teenagerů, kteří si uvědomí, že ve hře jsou mnohem vážnější věci než jejich hyperčasové legrácky… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Snad už poslední film s tématikou "cestování v čase" na hodně dlouhou dobu. Je to samozřejmě kravina. To bez debat. Jako malému se mi to ale docela líbilo. Úplně si pamatuju, jak jsem si přál umět takové triky na kole a jezdit jak on. Takže možná i díky těm pár scénám jezdím dnes na kole, tak jak jezdím. No a samozřejmě zázračné hodinky jsem taky chtěl. Poslední věc co stojí za zmínku je soundtrack. Nic extra, ale v té době každá muzika byla dobrá. Tehdá jsem netušil, co to je za skupiny a škoda že jsem nepoznal Breathe od srdcovky Nickelback. Album The State bych tím pádem začal poslouchat minimálně o deset let dřív. 2* ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ztráta času... Ta jedna hvězdička je tedy z >jablíčkového< plezíru snad jen za jméno zloducha - Gates! %-] . . . Logiku to jinak nemá a teď jdu otevřít vokna a vyvětrat všechen ten studenej vzduch... °-/ - - - P.S. Já chápu, že tenhle filmek je primárně určen hloupým americkým dětem. Asi i proto se všichni v něm >hrající< tak dramaticky grimasí a mají emoticky škubavé pohyby trupu i ve scénách, kdy jde relativně o hovno. A o tom to asi zase všechno je, že... Stop! - - - - - (Poprvé viděno /umocněno pitomým ořezem obrazu a s pitomým čudláckým dabingem/ 22.7.2011 na >znova cinema< , hodnocení 1050., komentář zde jako padesátý - 22.7.2011) ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Fakt, že z úspěchu Návratu do budoucnosti se dá rejžovat ještě po tolika letech, svědčí o jeho nesmrtelnosti. Jenže... Zloději času mají na jedné straně (samozřejmě) efektnější triky, na druhé straně (až překvapivě) řiďounký scénář, který není jak rozehrát. Kromě toho, nejsem žádný odborník na molekulární biochemii (popravdě, neumím ani naprogramovat video), ale zdá se mi podivné, že pohybují-li se hrdinové tak obrovskou rychlostí, že okolní předměty "visí ve vzduchu", používají za normálních podmínek dopravní prostředky od skateboardu po dodávku. 40% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

A budeme zvedat hodnocení. Tahle ulítlá komedie totiž jakoby vypadla z 80. let a to se vším, co na té době miluju. Teenageři, ulítlý hlášky, šílený honičky, vůbec ne blbý humor (kolik srandy se dá užít se zastavením času a následnou pomstou všem prudičům). K tomu pohodová poprocková muzika, kterou jsem v té době poslouchal (Smash Mouth, Blink 182, Nickelback, Simple Plan), fajn efekty (zpomalování aut) a originální "přestřelky" s paintbolovými pistolemi. No a jako bonus docela fajn sci-fi příběh, který se dá brát vážně, ale ne natolik, aby se člověk nebavil. Frakes jako režisér nezklamal, aspoň mě ne. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Teenager Zak se náhodou dostane k hodinkám svého otce, v nichž je ukryt výsledek jeho vědecké práce. Lze jimi totiž regulovat tok času. Zpočátku se Zak a jeho kámoška velice baví tím, že mohou zastavit život okolo sebe. O vynález má však enormní zájem rovněž parta padouchů a to už taková zábava není...Samotný námět možná má něco do sebe, jiná věc je ale jeho zpracování, a to nemám na mysli technickou stránku věci, zvláštní efekty apod. Film byl celkově odfláknutý, nezáživný až stupidní a prostě zbytečný. 35%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevuje velké množství počítačů Apple. Francesca (Paula Garcés) vlastní iBook G3 "Clamshell", Earl (French Stewart) používá pro svůj výzkum Powerbook G3, počítač v Zacově (Jesse Bradford) pokoji je iMac G3 a v laboratořích si můžeme povšimnout velkého počtu PowerMaců G4 a iBooků G3. (Kungfucius)

Reklama

Reklama