Lucky Girl (TV film)

Kanada, 2001, 100 min

John Fawcett

Elisha není jen krásná, ona opravdu hrát umí, ať už o tom pochybuje kdo chce.(28.11.2006)

Hlavní atrakce filmu, Elisha Cuthbert, zde neukazuje jen svou krásnou tvářičku, naopak film se chová, jakoby ji vůbec neměla a místo toho svým zapálením pro roli předvadí více než sympatický výkon. Lucky Girl, drama z ulice, zpracovává problematiku gamglingu dost věrohodně, svižně plyne kupředu, v žádné fázi nenudí a když je třeba, tak cukavá, ruční kamera dokáže pár momentů značně zdramatizovat. Ovšem na druhou stranu nízké ambice TV filmu jsou zde znát - nekreativní scénář kromě hlavní dějové linie nenabízí prakticky nic jiného, v zájmu rychlého odsýpání je trochu povrchní a lineární, ale aspoň mě osobně potěšil závěr, který se docela vymyká zajetým předpokadům... 7/10(30.1.2009)

Velmi dobré na TV Film. Elisha zahrala rolu ktorú som od nej nikdy nečakal, predsa len tu ešte nebola tak známa a asi si ešte neuvedomovala čo je zač :)(31.8.2007)

Ještě nikdy nebylo zvracení tak sexy. :-*(13.7.2009)

Dramatická lahůdka, která těží hlavně z atraktivity námětu a z dechberoucího hereckého výkonu Elishy Cuthbert, která už od prvních minut rozjíždí one-woman show, která končí v podstatě až závěrečnými titulky. Lucky Girl je velmi zdařilá studie o závislosti na hazardu, o vrtkavosti štěstí a o onom pověstném rozjetém vlaku, ze kterého se dost obtížně vystupuje. Celkově tedy moc příjemné překvapení a jeden z nejlepších filmů Elishy. 85%(15.4.2010)

Skvělej filmek o dívce propadlé hazardu. Nejlepší dramatická role Elishy.(17.6.2004)

• neoBlast

Film je stejně naivní jako jeho hlavní hrdinka. A to že jí je Elisha Cuthbert nic na faktu, že se jedná o snímek nudný nemění. Sama celou stopáž neuhraje a jedinou polehčující okolností jí je, že se jedná pouze o televizní inscenaci, určenou na nedělní odpoledne k siestě. Z podobného ranku doporučím raději atmosférický Případ Mohowny s opravdovým Panem hercem. 40 %(6.7.2009)

• Brandon

Rádobypsychogamblerskej shit. Pravdou je, že Elisha byla tím nejmenším zlem.(26.12.2009)

Ano na TV Film velice dobré. Pro mě 70procent. 4* dávám pro to, že cítím jakousi malinkou dějovou linii s mou zálibou v hernich automatech :D .(13.11.2007)

Chudák mladá holčina. Chtěla si jen nevinně přivydělat pár babek na cestu do Evropy, ale místo toho se dostala k nesnesitelné vášni v podobě gamblingu a kasína. A jak to bývá, peníze nepřicházejí, její život se stává jedna velká beznaděj- dluhy. Hodně zajímavé, ještě víc poučné...pro mě, příležitostného hráče rulety:-)(26.12.2008)

Kdyby ve filmu nehrála Elisha Cuthbert, tak o něm asi ani nebudu vědět. Což by bylo i škoda. Tohle dílko, které znázorňuje krutost i krásu hazardu se opravdu povedlo. Má to spád, lehce tajuplný náboj a děj, který znázorňuje surovost světa.(27.2.2009)

No nic světoborného teda, zdejší hodnocení je těžce nadnesené. Stokrát omýlané a obyčejné téma pouze s novým kabátem, a to ženského podání. Úplně obyčejný film o gamblingu, který má úplně obyčejný konec. Nic, co by film dostávalo z průměrnosti. Na místě je taky otázka, proč se to jmenuje Lucky Girl - poměrně nepochopitelné.(9.2.2009)

Film jsem si sehnal hned po shlédnutí "Sexbomby od vedle". V tom filmu se do ní musí zamilovat snad každý ;-) V "Lucky Girl" sice není tak sexy, ale to vůbec nevadí, protože je to skvěle napsaný film a Elisha umí. 80%(31.1.2008)

Taká malá štúdia o závislosti na stávkovaní a hazarde ako takom. Je len malý krok, ktorý človeka delí od toho, aby odolal pokušeniu nevsádzať, keď spočiatku máte taký úspech. A keď mate ešte aj niekoho, kto vám ochotne požičia, keď sa nedarí, tak čo sa môže stať. A tak to vždy začína. Malé prehry prerastú do veľkých a požičané peniaze sa musia vracať požičanými a dlhy neustále narastajú. Ale raz ta výhra musí prísť. Toto vŕta v hlave aj hlavnej hrdinke na rozdiel od jej malého brata a otca, ktorý sledujú šport a tipujú v rámci zábavy doma sami pre seba, ona sa snaží získať víťaztvo na inom poli.......... ............. .......... .............. . Akcia: *** Vtiahnutie do deja: **** Realita: ***(7.4.2009)

Nádherná ukázka toho, jak vrtkavé štěstí může být, jak nepatrná je hranice mezi výsluním a absolutním dnem, jak to vždycky ze začátku jde, ale pokušení začíná být čím dál větší a s jídlem roste chuť, už to nejde jen po 5 dolarech denně, už se začíná ve velkém a rozjíždí se jeden velký kolotoč, ze kterého není úniku. Nakonec musí pomoct jen rodiče, kteří by své dceři odpustili snad úplně všechno. Bohužel to bylo všechno marné a ten konec mě opravdu dostal. Říkal jsem si, že když už ta holka měla takové štěstí a ze všeho se dostala, že jí to vydrží.(27.7.2009)

Super výkon, dobré téma. Doporučuji.(17.4.2011)