Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál se snaží dětem vysvětlit, proč právě zkoumané věci fungují tak, jak je všichni znají. Děti se spolu s moderátorskou dvojicí můžou podívat například na palubu letadla, do mrakodrapu, zoo, ale můžou vidět i práci policie a dalších záchranných sborů. Ale moderátoři dokáží snadno vysvětlit i elektrický proud a mnoho dalšího. (MsWampir)

(více)

Recenze (74)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Na tohle dílo se člověk, jak už sám název napovídá, nemůže dívat dospělýma očima. Jak dítě sem si nenechal uniknout jediný díl a i dnes musím jako dospělý uznat, že tenhle seriál pomáhá objasnit spoustu věcí a dělá to dětsky roztomile vtipným způsobem. Tenhle seriál bych dětem asi do třinácti velmi doporučil ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Títo malí kanadskí vedeckí hnidopichovia mi vždy liezli na nervy. Vôbec sa mi to nepáčilo. Ani neviem prečo, ale vypestoval som si voči tomu hneď v začiatkoch averziu. Zrejme to bolo točené štýlom, ktorý mi absolutne nevyhovoval. Adolescentní chytráci a akýsi podivný premúdrelý pedofil. Nemám nič proti náučným, didaktickým, vzdelávacím reláciam, no tomuto som nedokázal prísť na chuť. "Populárna mechanika pre deti" ma nie len nudila, ale i mierne nasierala. Mám to zafixované ako blbosť. * ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Brainiacu se tu člověk vážně něco zábavnou formou dozví. Jako malá jsem se na tenhle pořád ráda dívala. Pobavil, skvěle se tím zabil čas a když rodiče nadávali, že koukáte na televizi, tak jste mohli říct, že se vlastně vzděláváte. Pochopitelně se tu našly blbosti, které nikdy k ničemu nebyly a nebudou, ale vesměs jde o obstojný pořad, který má něco do sebe. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Spíše jen nostalgie, kdysi dávno, když tenhle poučný seriál běžel na České televizi, bylo nepřípustně, abych vynechal jediný díl. Bavil jsem se jak při reportážích mladých reportérů, tak i při šílených vynálezech Charlieho, které jsem si vždy chtěl vyzkoušet, leč bohužel vždy scházely potřebné ingredience. Za nejzábavnější díly považuji ten horový a samozřejmě špionský speciál. Populární mechanika pro děti je prostě nenáročným seriálem nejen pro děti s půvabnou Elishou jako moderátorkou. ()

bambusacek 

všechny recenze uživatele

Dávám 5*, protože tento pořad sem naposledy viděl tak ve dvanácti letech a nyní si ho již pouštět nebudu protože moje hodnocení by se rapidně snížilo, protože teď už chápu jak to funguje ;) Kdysi jsem tím ovšem byl fascinován, toužil jsem si téměř vše vyzkoušet a zažít ten pocit který tam byl nastiňován. Skvělý pořad a dětem ( max do 15 let) mohu jen doporučit). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Název seriálu je odvozen od populárně-naučného časopisu „Popular Mechanics“. (P. J. D.)
  • Pořad se natáčel převážně v Montrealu. (P. J. D.)

Reklama

Reklama