Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna velká road movie s mrtvolou v autě a milostným trojúhelníkem. V baru vás svádí sexy dívka, o chvíli později se zamilujete do její matky a vzápětí máte mrtvolu v autě, které vám někdo ukradne... Bláznivá road movie se zamotaným milostným trojúhelníkem a sexy Angelinou Jolie... (oficiální text distributora)

Recenze (18)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

V každém životě herce/herečky dochází ke zvratu (ve většině případů), který může znamenat pokles k méně kvalitním výkonům či k pozitivnímu posunutí ve své kariéře. Tady nastává zlom pro Angelinu Jolie mířící blíž k profesionalitě. Za mě asi první film od začátku Angeliny kariéry, na který se dalo koukat, aniž by mi čas utíkal jako hodina němčiny. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Tolik bláznivých postav v jednom filmu se hned tak nevidí. Anne Archer a Michael Biehn byli neuvěřitelní. Anne se neustále tvářila jako, že neumí do pěti počítat a Michael zahrál pěkného psychopata. Ona ani postava kovboje pracujícho v pneuservisu, kterého hrál Peter MacNicol, nebyla normální. Když to vezmu kolem a kolem, tak tady nebyl normální nikdo. Každá postava byla nějakým způsobem bláznivá a každá sem zapadla jako kulička do jamky. ()

Reklama

desolator6 

všechny recenze uživatele

Najnepochopiteľnejší dej a zvraty ako som kedy videl. Pani z "mobilneho domu" bola na 100% na drogách (podľa hlášok). Absolútne neviem či film mal dej, ako som sa mal knemu dostať a čo mi chcel povedať. Úvodná romantika a záverečný paintballový granátomet? WTF? Do riti, už je tích blbích filmov v poslednej dobe na mňa moc!!! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že už nemůžete udělat nic hloupého ? Ale nebojte, i kraviny jsou dobrý. Příchod Angeliny Jolie na scénu nás nenechá na pochybách, že je to kočka. Pistole na přední straně trička, minisukně a ten její úžasný pohled - dokonalá. Terasa na střeše mobilního baráku je nádherně romantická....už jen tanec. Hezká dcera Ellie ( Angelina Jolie ) nádherná matka Julie ( Anne Archer ) - bude to zajímavá jízda ? Ale holky mají něco za lubem a tak čekejme i zápletku. Road movie se spoustou pěkné hudby ( Country, Disco i Heavy Metal ) se nakonec stala jen průměrnou jízdou. Mohlo to být lépe zpracované a i ta hudba se ke konci nějak ztratila?. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v okolí města Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama